Üxküll Napisano 3 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2011 Firma była już wzmiankowana na tym forum, ale dotychczas nie miała własnego tematu w przewodniku miejskim. Oferta firmy jest bardzo bogata, więc odsyłam do witryny internetowej: http://www.ekrawiec.pl/ Firma jest także pośrednikiem na polskim rynku dystrybutora (reselera) tkanin Bateman Ogden & Co.: http://www.batemanogden.com/ Szerzej o tkaninach BO na forum: viewtopic.php?f=2&t=456&start=40 viewtopic.php?f=1&t=742 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTNG Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Witam. Czy któryś z szanownych użytkowników korzystał z usług firmy Weltmex? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Nieźle, na stronie cennik wskazuje, że dwurzędowy garnitur ze 100% wełny z wysyłką kosztuje niecałe 600zł! A smoking z pasem - mniej niż 800zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTNG Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Nie zwróciłem wcześniej na to uwagi, ale z tego co można wyczytać, to jest to typowe zamówienie internetowe, gdzie samemu zdejmuje się miarę, a nie jestem przekonany do takiego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Nieźle, na stronie cennik wskazuje, że dwurzędowy garnitur ze 100% wełny z wysyłką kosztuje niecałe 600zł! A smoking z pasem - mniej niż 800zł. You get what you pay for... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Jeżeli przyjedzie się do Kalisza na ulicę Parkową, to zrobią normalną przymiarkę. Ponieważ mam blisko, to korci mnie, żeby następny garnitur spróbować uszyć u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTNG Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 W przyszłym tygodniu wybiorę się na zdjęcie miary, a przez weekend jeszcze się doszkolę z całego zakresu MTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTNG Napisano 15 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2012 Trochę czas sprawdzenie zakładu Weltmex się przeciągnął, ale mam już pełną informację. Otóż zakład jest nieczynny, a po rdzy na kłódce wnioskuję, że już od dość dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 9 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Firma wciąż istnieje pod nowym adresem. Jest ona jednocześnie dystrybutorem świetnych tkanin angielskich Bateman Ogden: http://www.batemanogden.com/ Lista krawców, u których są dostępne próbniki BO pod tym linkiem: http://www.batemanogden.com/polska.htm Marynarkę, uszytą z próbnika Panache Bateman Ogden, prezentował ostatnio w CDMNS Prezes Stowarzyszenia "But w Butonierce": viewtopic.php?f=1&t=4&p=65251&hilit=Bateman#p65251 Warto się również zapoznać z archiwalnym wywiadem z Panem Bronisławem Morawskim z Weltmexu: http://fakty.interia.pl/news/szata-jedn ... eka,849632 WELTMEX ul.Częstochowska 93a 62-800 Kalisz tel:+ 48 62 580 20 99 od 9.00 do 16.00 tel kom:+ 48 507 97 11 83 od 9.00 do 19.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jazzoliner Napisano 8 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2012 Byłem, b. miła i profesjonalna obsługa, sporo wzorników tkanin Bateman Ogden & Co.; zero pośpiechu przy wyborze tkanin i omówieniu kroju, i upodobań; zdjęto mi mi miarę, po ośmiu dniach (na moją prośbę - bo będę znowu "przejazdem") przymiarka. Obecnie oczekuję na odbiór, osobisty. Jazzoliner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 Witam! Zastanawiam się nad wizytą w Kaliszu. Jazzoliner- odebrałeś już może swoje zamówienie? Jak wrażenia? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jazzoliner Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Witam, uszyte, odebrane, wypróbowane, wrażenia z obsługi b. dobre; uważam, że jeżeli dystans do pracowni nie jest zbyt duży, należy się upierać aby były dwie przymiarki. Dwurzędowa marynarka, trochę w stylu munduru marynarskiego OK (jestem gruby, ale 'leży' i ujmuje kilogramów ) ręcznie obszywane dziurki do guzików -. kłas jak mówią na wschodzie Polecam usługi tego zakładu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 pics or it didn't happen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Poproszę o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Koenntest du ein paar Fotos uploadieren, weil ich dir nicht glauben kann. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Ktoś ma jakieś nowe wieści z zakładu? Jak kształtują się ceny tkanin BO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi