lupin Napisano 24 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 @damiance piwko z Starogdańskie wg starej receptury z browaru gdańskiego. Obecnie produkowanego przez browar w Gościszewie pod Sztumem ; ) wycieczka do browaru? Sądzę se chętni się znajdą Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 in case - możemy jako Stow. wesprzeć projekt wycieczki mailem / telefonem do browaru itp. (do ustalenia) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 18 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Po dłuższej przerwie czas po raz kolejny spotkać się w gronie forumowiczów z Trójmiasta i okolic. Mam nadzieję, że wraz z nowym rokiem pojawią się na naszych trójmiejskich spotkaniach nowe osoby Kolejne spotkanie proponuję zorganizować, w któryś z weekendów lutego. Macie jakieś konkretne propozycje? Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Czytam, obserwuję, jestem za, postaram się dostosować. Zachęcam do wypowiedzi chociażby w moim stylu, żeby nie było że nikogo nie ma i nikt się nie interesuje. Czyli Panowie: - tak - nie - zachodni wiatr spienione goni fale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rangułt Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Chętnie wpadnę. Proponuję pierwszy weekend lutego. Wysłane z mojego PLK-AL10 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 13 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 Proponuję spotkanie w sobotę 25 lutego po 17. @Rangułt @RenaissanceMan@D.T.@Machiavelli @Ataman@Ernestson Komu z was pasuje? Miejsce spotkania do ustalenia. Najlepiej by lokal był w miarę cichy, spokojny (atmosfera sprzyjająca rozmowie) oraz przystępny przedział cenowy (nie każdy chce wydać na piwo, kawę i ciastko krocie ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 Ja na tak. Ale życie czasem weryfikuje moje chęci. Na tą chwilę jestem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 Termin mi pasuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rangułt Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 Jestem na tak.Wysłane z mojego PLK-AL10 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 22 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 W takim razie spotykamy się w sobotę (25 lutego) o godzinie 17 w Polskich Smakach. Serdecznie zapraszamy wszystkich forumowiczów z Trójmiasta i okolic,, szczególnie tych, którzy do tej pory nie byli obecni na żadnym ze spotkań forumowych @D.T. @Machiavelli@Ernestson@Rangułt@Ataman@RenaissanceMan@Avallach@isak.borg@PinCollar@dlugaslongas@Aszer ps. Lokal Polskie Smaki pomimo położenia w Domu Zdrojowym (przy Hotelu Sheraton) nie jest lokalem drogim czy też ekskluzywnym. Ceny kawy, herbaty etc. są podobne jak w innych częściach Sopotu czy w Gdańsku. Nie ma obawy, że za zamawiając piwo, kawę czy ciasto wydacie pół pensji Pozdrawiam Tomek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 Chyba będę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 @irys i @CherryMorello są jeszcze z naszego fyrtla. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rangułt Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 będę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 Postaram się być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 24 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 Postarajcie się być, prawdopodobnie na spotkaniu będę odbierał kolejne zamówienie bespoke, więc będzie można podyskutować m.in. o krawiectwie przy świeżo odebranym zamówieniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 No i niestety nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 25 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 Dziękuję serdecznie za bardzo miłe spotkanie a szczególnie za możliwość poznania i porozmawiania z kolegami [mention=8815]rangułt[/mention] i[mention=8815]avallach[/mention]. Mam nadzieję, że zobaczymy się na kolejnym spotkaniu PS. Dziękuję również za obecność[mention=42]ernestson[/mention] oraz[mention=4478]machiavelli[/mention] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 25 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 No i niestety nie dam rady. Szkoda mamy nadzieję że dasz radę pojawić się na następnym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 2 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 Panowie, czas ustalić kolejny termin spotkania ja ze swojej strony proponuję sobotę 25 marca o godzinie 17 w Sopocie, tam gdzie zwykle. Jestem jednak otwarty na inne propozycje lokalowe @D.T. @Machiavelli@Ernestson@Rangułt@Ataman@RenaissanceMan@Avallach@isak.borg@PinCollar@dlugaslongas@Aszer@CherryMorello@irys 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 Ja jak zwykle chętny, ale proza życia weryfikuje czasem moje chęci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 2 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 3 godziny temu, Ataman napisał: Ja jak zwykle chętny, ale proza życia weryfikuje czasem moje chęci. Mam nadzieję, że tym razem proza życia da nam możliwość wypicia z Tobą kawy lub piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rangułt Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 Bardzo chętnie. Termin wstępnie mi pasuje.Wysłane z mojego PLK-AL10 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 Ja bardziej 18 ty bym preferował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rangułt Napisano 16 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2017 ja w ten weekend jestem w pracy więc odpada. Następny jest realny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avallach Napisano 16 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2017 Możliwe, że będę w stanie się pojawić tego 25, ale preferowałbym jakoś pierwszy albo drugi tydzień kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi