RenaissanceMan Napisano 7 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2016 Będę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 8 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Potwierdzona obecność na dzień dzisiejszy: +Ernestson +Lupin +Machiavelli +D.T. +RenaissanceMan Kto następny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flpx Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Będę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 11 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2016 Dziękuję wszystkim za spotkanie Frekwencja dopisała. Byli wszyscy, którzy potwierdzili obecność Kolejne w lipcu! Czekamy na propozycję terminów! Ps. Już jutro relacja zdjęciowa ze spotkania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenaissanceMan Napisano 11 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2016 Ja także dziękuję Panowie za miły, choć w moim przypadku, krótki wieczór. Przy okazji dziękuję także Stowarzyszeniu za pyszny prezent 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 12 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2016 Również serdecznie dziękuję. Kolegom z Pomorza za miłą konwersację w świetnej atmosferze, a Stowarzyszeniu za smaczną niespodziankę. Kolejne spotkanie forumowiczów BwB, które pozostawia przyjemne wspomnienia i zachęca do ponownego przyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.T. Napisano 12 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2016 Ja również dziękuję za świetny wieczór, spotkania z wami to jak zwykle sama przyjemność! Załączam kilka zdjęć. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 2 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2016 Czas pomyśleć o kolejnym spotkaniu forumowiczów z naszych okolic. Padła propozycja by spotkanie odbyło się w lipcu. Zatem czekam na wasze propozycje. Ja ze swojej strony proponuję sobotę 23 lub 30 lipca. Jak zwykle w Sopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dicecard Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Jak najbardziej 23 lipca pasuje, proponuję alternatywę 24. 30 na 100% nie będę mógł przyjść, gdyż będę pod dość intensywnym trzydniowym wyjeździe i cudem będzie, jak 30 ruszę się z łóżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.T. Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Ja proponuję spotkanie w sobotę (16/07/2016). 23 i 30 odpadam. Jeśli nie uda mi się przyjść to liczę na jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 23 za to mi bardzo odpowiada. Weekend 16-17 już mam zarezerwowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Ja czytam, obserwuje i postaram się dostosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 8 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Mi finalnie pasuje albo kolejna sobota 16 lipca lub 30 lipca. Kto ma wolny czas 16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenaissanceMan Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 Ja niestety raczej odpadam cały lipiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dicecard Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 Można 16, mi się zwolnił termin. Wie ktoś jak się odpowiada na nowym layoucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 11 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 @flpx @Szpila a wam jak pasuje z terminami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 11 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 Zapraszamy na cykliczne spotkania osoby z Trójmiasta i okolic @Tandzio @Vince @proki1971 @Johnny @oluap @Michal83 @Mateusz3M @Lantos @pawelbb @kudlaty121 @Vittorio @PinCollar @dlugaslongas @Aszer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpila Napisano 12 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 Ja najprawdopodobniej będę w ten weekend w Sopocie więc 16.07 mi by pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dicecard Napisano 17 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2016 Było wczoraj to spotkanie, czy będzie w przyszłą sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 18 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 Dnia 17.07.2016 o 02:26, Dicecard napisał: Było wczoraj to spotkanie, czy będzie w przyszłą sobotę? Spotkanie nie było w sobotę. Odbędzie się 30 lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 28 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 Kto potwierdza swoją obecność na spotkaniu w sobotę 30 lipca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 28 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 Zmianie może ulec miejsce, w którym się spotkamy. Polskie smaki/ Cafe Rotunda w hotelu Sheraton być może będzie zamknięta ze względu na imprezę towarzyszącą regatom Sopot Match Race. Dzisiaj potwierdzę w jakim lokalu finalnie się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 Mnie nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 Mnie też nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi