Hork Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Witam znalazłem na strychu zegarek, problem w tym że przeszukałem pół internetu i nigdzie, nie natknąłem się na nazwę firmy R.GENS, jakieś sugestię, ewentualnie ile takie coś może być wartę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Jest to zegarek nieładny . Ktoś coś tam sprzedaje ceramicznego z tej marki za 30$ : https://poshmark.com/listing/RGENS-White-Ceramic-Watch-564e356e291a355a98002ab3. Możesz kupić, będziesz miał dwa i będzie to prawdopodobnie jedna z większych kolekcji tej marki na świecie. A poważnie - na pewno nie wzbogacisz się na nim. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Nic nie warty - poza czasem straconym na strychu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hork Napisano 1 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Ok, dzięki za odpowiedź nie chodziło mi o wzbogacenie się, tak z ciekawości spytałem, tak myślałem że to będzie jakiś badziew skoro nie ma o nim nic napisane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 18 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 Cześć, nie znalazłem odpowiedniego tematu, więc pytam tutaj. Mam możliwość kupić bardzo tanio zegarek Invicta Russian Diver. Model No. 10364. Czy miał ktoś z Was styczność z tym zegarkiem/firmą ? Jakie opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 A próbowałeś tutaj? - http://zegarkiclub.pl/forum/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 Cześć, nie znalazłem odpowiedniego tematu, więc pytam tutaj. Mam możliwość kupić bardzo tanio zegarek Invicta Russian Diver. Model No. 10364. Czy miał ktoś z Was styczność z tym zegarkiem/firmą ? Jakie opinie? Mam model 8926, i jestem z niego bardzo zadowolony. Ale ja nie jestem specem od zegarków. Mój najdroższy zegarek kosztował około 600 złotych, więc jest to opinia laika który nie patrzy na historię marki, użyty mechanizm, dodatkowe funkcje itp, zależy mi tylko na tym, żeby zegarek działał i ładnie wyglądał. Patrząc z tej perspektywy, zegarek spisuje się doskonale. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 18 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 Nie jestem fanem Invicta. Zawsze jestem podejrzliwy co do brandow ktore przeceniaja swoje produkty na roznych stronach o ponad 75% ale jeszcze na studiach potrzebowalem prosty zegarek za kilkaset dolcow nic nadzwyczajnego. Kupilem Invicte i skorzany pasek nieladnie popekal juz pierwszego tygodnia a potem padla bateria i od tamtej pory go nie nosze. Unikalbym chociaz na bransolecie moze lepiej sie nosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 18 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 Bardzo ładny. Nosisz go też do mniej formalnych garniturów, czy tylko casual? Dziękuje koval, nie pomyślałem aby tam napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Domyslam się, że raczej nie takiej odpowiedzi oczekujesz, ale noszę ten zegarek wtedy, kiedy akurat mam ochotę. Czasem również do formalnych garniturów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi