Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Opublikowano 7 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2015 Rok temu na forumowym bazarku kupiłem od kolegi Parmigiano dwa kawałki jedwabiu drukowanego firmy Adamley. https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3070-tkaniana-adamley/ Uszycie krawatów postanowiłem zlecić znanej na forum firmie MM Krawaty mieszczącej się na Solcu. Z uwagi na ilość materiału, w grę wchodziły jedynie 3-foldy. Niestety, kiedy udałem się na miejsce okazało się, że pracownia została zlikwidowana, więc materiały wróciły do szafy. Muszę przyznać, że jesienna pogoda skłania mnie do refleksji. Zastanawiając się więc co zrobić z zakupionym jedwabiem, pewnego dnia przyszedł mi do głowy pewien pomysł. Jego owocem była odebrana w czwartek przesyłka z taką oto zawartością: Zastosowany wkład to włoska wełna oraz cienka bawełna. Nie miałem jeszcze okazji ponosić żadnego z nich dłużej niż kilkuminutowa dzisiejsza przymiarka. Tak więc na gorąco powiem, że wiążą się cudownie. 10 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2015 Metka wygląda znajomo 1 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2015 wygląda mi to na robotę Embassy of Elegance (to komplement). 1 Cytuj
Koval Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2015 Czy 'na żywo' są również takie matowe? (z wyglądu bliżej im do wełny) - na zdjęciach prezentują się rewelacyjnie! Cytuj
waski Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2015 Matowe, ale zdecydowanie nie mają nic wspólnego z wełną (kiepski ze mnie fotograf ) Cytuj
Serwacy Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2015 Piękne. Rewelacyjny ten jedwab Cytuj
Beny23 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2015 Piękne krawaty! Podasz może tutaj bądź na privie namiary na manufakturę bo chętnie uszyję kilka podobnych krawatów. Metka Made in POLAND tymbardziej zachęca Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2015 Beny23: O ile dobrze rozpoznaję metkę, to swordfishtrombone już na Twoje pytanie odpowiedział kilka postów wyżej Cytuj
waski Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgadliście, krawaty wykonał dla mnie Paweł czyli Embassy of Elegance. Tak to wyglądało po wyjęciu z paczki Fantastyczna dbałość o szczegóły i estetykę zarówno w kontekście wykonania produktu, jak również opakowania. Podejście do klienta i obsługa na najwyższym poziomie. 5 Cytuj
cergi Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Ile potrzeba minimum tkaniny na jeden krawat 3 fold? Pzdr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi