Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 7 Listopad 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Rok temu na forumowym bazarku kupiłem od kolegi Parmigiano dwa kawałki jedwabiu drukowanego firmy Adamley. https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3070-tkaniana-adamley/ Uszycie krawatów postanowiłem zlecić znanej na forum firmie MM Krawaty mieszczącej się na Solcu. Z uwagi na ilość materiału, w grę wchodziły jedynie 3-foldy. Niestety, kiedy udałem się na miejsce okazało się, że pracownia została zlikwidowana, więc materiały wróciły do szafy. Muszę przyznać, że jesienna pogoda skłania mnie do refleksji. Zastanawiając się więc co zrobić z zakupionym jedwabiem, pewnego dnia przyszedł mi do głowy pewien pomysł. Jego owocem była odebrana w czwartek przesyłka z taką oto zawartością: Zastosowany wkład to włoska wełna oraz cienka bawełna. Nie miałem jeszcze okazji ponosić żadnego z nich dłużej niż kilkuminutowa dzisiejsza przymiarka. Tak więc na gorąco powiem, że wiążą się cudownie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Metka wygląda znajomo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 wygląda mi to na robotę Embassy of Elegance (to komplement). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Czy 'na żywo' są również takie matowe? (z wyglądu bliżej im do wełny) - na zdjęciach prezentują się rewelacyjnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 7 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Matowe, ale zdecydowanie nie mają nic wspólnego z wełną (kiepski ze mnie fotograf ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 piękne printy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Piękne. Rewelacyjny ten jedwab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Piękne krawaty! Podasz może tutaj bądź na privie namiary na manufakturę bo chętnie uszyję kilka podobnych krawatów. Metka Made in POLAND tymbardziej zachęca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Beny23: O ile dobrze rozpoznaję metkę, to swordfishtrombone już na Twoje pytanie odpowiedział kilka postów wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2015 Zgadliście, krawaty wykonał dla mnie Paweł czyli Embassy of Elegance. Tak to wyglądało po wyjęciu z paczki Fantastyczna dbałość o szczegóły i estetykę zarówno w kontekście wykonania produktu, jak również opakowania. Podejście do klienta i obsługa na najwyższym poziomie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cergi Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Ile potrzeba minimum tkaniny na jeden krawat 3 fold? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi