BazukaJoy Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Ja traktuję ją jako kurtkę, ale czy mogę? Firmy H&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 A to jest Twój strój casual czy do pracy jeżeli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BazukaJoy Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Casual. Nie wiem jak się odnieść do angielskiej zasady dotyczącej brązu w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Panie BazukaJoy, ta marynarka wygląda na Panu jak worek po kartoflach. Była by dobra dla grubasa albo osoby posiadającej dużą masę mięśniową. Ma też stanowczo za długie rękawy. Nie wiem jak się odnieść do angielskiej zasady dotyczącej brązu w Polsce. Zignorować ją, teraz nastały inne czasy zasada jest stara i nieaktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bczyn Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Panie BazukaJoy, ta marynarka wygląda na Panu jak worek po kartoflach. Była by dobra dla grubasa albo osoby posiadającej dużą masę mięśniową. Ma też stanowczo za długie rękawy. Pan Brzydallo jak zwykle nie przebiera w słowach i wali prosto z mostu Nie jestem zwolennikiem, aż takiej bezpośredniości, ale muszę się z Nim całkowicie zgodzić. Delikatnie mówiąc tej marynarce nie pomogą nawet przeróbki krawieckie. Nie martw się ja na początku też nie potrafiłem określić czy marynarka dobrze leży na mnie czy nie. Proponuje czytaj i oglądaj jak najwięcej foto i analizuj je, po jakimś czasie będziesz umiał dopasować marynarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BazukaJoy Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Never wear brown in town Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Marynarka czy też kurtka, tak czy siak leży fatalnie. Spodnie zresztą też. Ogólnie zestaw dość ... odjechany. Bynajmniej nie w stylu gccg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snooker Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Szczerze powiedziawszy na samym początku patrząc na zdjęcie pomyślałem,że jest to prowokacja,niestety obecnie stwierdzam iż byłem w błędzie,szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Marynarka fatalna. O rozmiar-dwa za duża, zupełnie nie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Panowie, chyba dwa, góra trzy komentarze wystarczą. Przecież na temat tego stroju można by napisać co najmniej dysertację doktorską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adriano Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgadzam się w pełni z Immume'm. Ponadto pragnę zauważyć, iż kolega może potrzebuje jakiej fachowej porady a nie ostrzału i to z armat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snooker Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Korzystając z okazji chociaż może nie ten dział,chciałbym się zapytać o marynarkę jaka była prezentowana czyli z kieszeniami na zewnątrz.Jak wygląda skrócenie takiej marynarki z długości? Da się potem jakoś obszyć kieszenie,czy jest to raczej niewykonalne. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BazukaJoy Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Marynarkę już schowałem. Za każdą uwagę będę wdzięczny. Spodnie są trochę za długie i nie powinny mieć mankietów. Więcej wad według mojego stanu wiedzy nie dostrzegam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
espresso Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 I ja moze dolacze slow pare: czyz nie po to tu jestesmy aby uslyszec slow krytyki -kostruktywnej( ok.nie zawsze nam to wychodzi...)ale sami sie prosimy o pare slow pokazujac swoje kreacje... po to sie tutaj spotykamy!!!! nie??? d.s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 I ja moze dolacze slow pare: czyz nie po to tu jestesmy aby uslyszec slow krytyki -kostruktywnej( ok.nie zawsze nam to wychodzi...)ale sami sie prosimy o pare slow pokazujac swoje kreacje... po to sie tutaj spotykamy!!!! nie??? d.s. Moim zdaniem zawsze lepiej usłyszeć uzasadnioną krytykę, nawet jeżeli jest ona wyrażona ostrymi słowami, niż pochlebstwa na temat stroju, w którym w rzeczywistości nie powinno się pokazywać publicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BazukaJoy Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Czytałem jakiś czas temu na blogu Macarenie artykuł dotyczący jak powinien leżeć garnitur. Moim zamierzeniem było raczej osiągnięcie takiego efektu: https://picasaweb.google.com/lh/photo/s ... bedwebsite Takie eleganckie ubranie na przechadzki po lesie w którym będę się czuł się dobrze i swobodnie. Marynarka plus wysokie buty. Nie wiedziałem czy ma byś to kurtka czy marynarka. Przypadkowo wpadła Mi w ręce tamta. Nie będąc pewny chciałem zapytać fachowców o zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
espresso Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 I dobrze zrobiles.... d.s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Panie Bazuka, tylko że Pański strój w porównaniu do Vislava najlepiej nie wygląda. Sam to musi Pan przyznać. Ale na paradowanie po lesie czemu nie, tylko proszę już nigdy nie wkładać tej marynarki Spodnie są trochę za długie i nie powinny mieć mankietów. To prawda spodnie są przydługie. Co do manszetów nie ma Pan racji. Spodnie sztruksowe mogą je mieć lub nie. Jeśli będzie je Pan zakładał do innego ubioru proszę je zaprasować na kant, to jest obowiązek w przypadku spodni z manszetami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BazukaJoy Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Spodnie sztruksowe mogą je mieć lub nie. Jeśli będzie je Pan zakładał do innego ubioru proszę je zaprasować na kant, to jest obowiązek w przypadku spodni z manszetami.Chodiło mi że przy moim wzroście staram się unikać manszetów. O kancie nie wiedziałem. Dziękuję. Marynarkę dostał ojciec. Bardzo się ucieszył. Na nim leży znacznie lepiej (prawie bez fałd). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montalbano Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Never wear brown in town No, jak pisze Brzydallo, to było dawno i nieprawda. Ale jest jeszcze jedna zasada z parafii brązu: no brown after six. Nie twierdzę, że trzeba jej rygorystycznie przestrzegać (choć ja się do niej raczej stosuję, jeśli mam okazję), ale znać warto pzdr montalb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Kolejna "klasyczna" w mym rozumieniu wariacja na wiosenny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Fryzura, koszula, spodnie i buty - super. Plaszcz - nie znosze tego kroju, moim zdaniem brakuje mu charakteru (jest workiem) i zupelnie nie pasuje do osoby, ktora ubiera sie tak fantazyjnie jak Ty. W tym ubiorze nie ma fantazji, jest po prostu stylowo, ale chyba rozumiesz o co mi chodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Fryzura, koszula, spodnie i buty - super. Plaszcz - nie znosze tego kroju, moim zdaniem brakuje mu charakteru (jest workiem) i zupelnie nie pasuje do osoby, ktora ubiera sie tak fantazyjnie jak Ty. W tym ubiorze nie ma fantazji, jest po prostu stylowo, ale chyba rozumiesz o co mi chodzi:) Ciesz sie, ze nikt nie zmusza Cie do jego noszenia! Ja go lubie ... to rzeczywiscie worek ... taki "obszerniasty" a jednoczesnie lekki. Idac w nim odnosze wrazenie, jakbym ukryl sie za lekka zaslona owijajac sie nia jednoczesnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 gccg jesteś Szatanem, nie przestrzegasz zasad! Niezapięte mankiety koszuli? Świętokradztwo! Za obszerny płaszcz? To domena czarnoksiężników! W mocy mi nadanej przez Świętą Inkwizycje Męskiej Elegancji wymierzam ci 10 batów, następnym razem będzie stos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi