lemmar Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Witam, przymierzam się do zakupu butów do pracy na zmianę. Pracuję w sklepie gdzie dziennie spędzam 10 godzin na nogach więc but musi być wygodny i trwały. Na podłodze w sklepie jest wykładzina ale dość ostra i w każdych butach szybko zdzierają się podeszwy, więc chcę żeby była możliwość wymiany lub naprawy podeszwy. Kolor może być czarny, brązowy lub ciemny granatowy. Co polecicie ? Budżet jaki mogę przeznaczyć to około 500 zł Najważniejsze żeby buty wytrzymały mi kilka lat, bo do tej pory każde wytrzymywały max rok. Pozdrawiam Cytuj
dublekil Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Nie napisałeś w jakim stylu muszą to być buty. Czy eleganckie półbuty czy może być casual. Jeśli casual to polecam Timberlanda, dla mnie ich buty żeglarskie są super wygodne, jakbym w kapciach chodził. http://e-timberland.pl/mezczyzni-buty,plec,MM,B/?sortF=price&sortO=true Przejrzyj sobie ofertę. Btw. Jak masz zamiar jednego buta nosić dzień za dniem to nawet drogi but padnie po roku. Musisz nosić co drugi dzień, potrzebujesz 2 pary, wtedy starczą na długo. Cytuj
lemmar Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Nie napisałeś w jakim stylu muszą to być buty. Czy eleganckie półbuty czy może być casual. Jeśli casual to polecam Timberlanda, dla mnie ich buty żeglarskie są super wygodne, jakbym w kapciach chodził. http://e-timberland.pl/mezczyzni-buty,plec,MM,B/?sortF=price&sortO=true Przejrzyj sobie ofertę. Btw. Jak masz zamiar jednego buta nosić dzień za dniem to nawet drogi but padnie po roku. Musisz nosić co drugi dzień, potrzebujesz 2 pary, wtedy starczą na długo. Styl może być dowolny, nie muszą być eleganckie ( choć takie mi się podobają ), ważne żeby były trwałe i łatwe w utrzymaniu. Cytuj
Hargin Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 @lemmar - buty to uzupełnienie stroju. Jeśli chcesz wyłącznie wygodne i trwałe, to chyba Dr.Martens robi buty w oparciu o wskazania ortopedyczne. W latach młodości intensywnie używałem, a na komisji dostałem "A"... więc dadzą radę Cytuj
Ernestson Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Michał, jak już ich nie lubisz, wystaw w kupię/sprzedam 3 Cytuj
mosze Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Pytanie jest zbyt ogólne. Po pierwsze, jak się ubierasz? Garnitur, casual? Po drugie, jedna para butów nie wystarczy. Jedne z najwygodniejszych, jakie mam, to mokasynki z Massimo Dutti, ale koniecznie na "prawie pełnej" podeszwie (bolce bardzo szybko się ścierają). Cena na wyprzedażach 170-210 zł. Cytuj
Hargin Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 trochę OT: @mosze - przedreptałem sporo kilometrów (ponad 100) w tym roku w mokasynach MD na kołeczkach - i jestem w szoku, że są w tak dobrym stanie. Dużo szybszej degradacji ulega podeszwa na czubku i na pięcie. Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2018 Jadwiga marketingu 1 Cytuj
MH_fan Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2018 Ja mam wrażenie, że to jakiś mało zaawansowany bot, bo przecież chyba nawet średnio inteligentny delfin nie wstawiłby damskich butów na forum o męskich ciuszkach? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi