lemmar Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Witam, przymierzam się do zakupu butów do pracy na zmianę. Pracuję w sklepie gdzie dziennie spędzam 10 godzin na nogach więc but musi być wygodny i trwały. Na podłodze w sklepie jest wykładzina ale dość ostra i w każdych butach szybko zdzierają się podeszwy, więc chcę żeby była możliwość wymiany lub naprawy podeszwy. Kolor może być czarny, brązowy lub ciemny granatowy. Co polecicie ? Budżet jaki mogę przeznaczyć to około 500 zł Najważniejsze żeby buty wytrzymały mi kilka lat, bo do tej pory każde wytrzymywały max rok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublekil Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Nie napisałeś w jakim stylu muszą to być buty. Czy eleganckie półbuty czy może być casual. Jeśli casual to polecam Timberlanda, dla mnie ich buty żeglarskie są super wygodne, jakbym w kapciach chodził. http://e-timberland.pl/mezczyzni-buty,plec,MM,B/?sortF=price&sortO=true Przejrzyj sobie ofertę. Btw. Jak masz zamiar jednego buta nosić dzień za dniem to nawet drogi but padnie po roku. Musisz nosić co drugi dzień, potrzebujesz 2 pary, wtedy starczą na długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lemmar Napisano 9 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Nie napisałeś w jakim stylu muszą to być buty. Czy eleganckie półbuty czy może być casual. Jeśli casual to polecam Timberlanda, dla mnie ich buty żeglarskie są super wygodne, jakbym w kapciach chodził. http://e-timberland.pl/mezczyzni-buty,plec,MM,B/?sortF=price&sortO=true Przejrzyj sobie ofertę. Btw. Jak masz zamiar jednego buta nosić dzień za dniem to nawet drogi but padnie po roku. Musisz nosić co drugi dzień, potrzebujesz 2 pary, wtedy starczą na długo. Styl może być dowolny, nie muszą być eleganckie ( choć takie mi się podobają ), ważne żeby były trwałe i łatwe w utrzymaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 @lemmar - buty to uzupełnienie stroju. Jeśli chcesz wyłącznie wygodne i trwałe, to chyba Dr.Martens robi buty w oparciu o wskazania ortopedyczne. W latach młodości intensywnie używałem, a na komisji dostałem "A"... więc dadzą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Michał, jak już ich nie lubisz, wystaw w kupię/sprzedam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Pytanie jest zbyt ogólne. Po pierwsze, jak się ubierasz? Garnitur, casual? Po drugie, jedna para butów nie wystarczy. Jedne z najwygodniejszych, jakie mam, to mokasynki z Massimo Dutti, ale koniecznie na "prawie pełnej" podeszwie (bolce bardzo szybko się ścierają). Cena na wyprzedażach 170-210 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 trochę OT: @mosze - przedreptałem sporo kilometrów (ponad 100) w tym roku w mokasynach MD na kołeczkach - i jestem w szoku, że są w tak dobrym stanie. Dużo szybszej degradacji ulega podeszwa na czubku i na pięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 8 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2018 Geniusz marketingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2018 Jadwiga marketingu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 8 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2018 do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 8 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2018 Ja mam wrażenie, że to jakiś mało zaawansowany bot, bo przecież chyba nawet średnio inteligentny delfin nie wstawiłby damskich butów na forum o męskich ciuszkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi