kanko Napisano wczoraj o 11:52 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 11:52 14 godzin temu, Krzysiek_W napisał: Z bomberką się udało 😀 więc idąc za ciosem bo jeszcze vos mi chodzi po glowie.... Halfzipowy sweter w takim stylu jak Luca Faloni, tylko krzynkę taniej? Chodzi mi o jakość oraz aby nie byl błyszczący jak np Lancerto? Przejrzałem kilkanaście sklepów ale nie znalazłem albo rozmiaru, albo takiego modelu Ja nie lubię rozpinaczy w tym miejscu, ale wizualnie jest mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano wczoraj o 15:47 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 15:47 @Krzysiek_W https://johnhenric.com/pl/taupe-zipper-sweater-alvaro-a02006?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAvvO7BhC-ARIsAGFyToWrmSDBHJIzpfQ2eLzeXzeeHuBfNV8tKNm5OhTgRoRph6QvZ7tfvJUaAiHrEALw_wcB Zobacz czy coś z John Henric Ci nie podpisuje też. Mam od nich jeden full zip bawełniany bluzo-sweter i jest całkiem przyjemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 20 godzin temu 12 godzin temu, tryhp3 napisał: @Krzysiek_WDaj linka do tego PRL. puściłem na PW 8 godzin temu, kanko napisał: Ja nie lubię rozpinaczy w tym miejscu, ale wizualnie jest mega no właśnie ja też, ale chodził mi po głowie właśnie po tym zdjęciu 5 godzin temu, gdynianin napisał: @Krzysiek_W https://johnhenric.com/pl/taupe-zipper-sweater-alvaro-a02006?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAvvO7BhC-ARIsAGFyToWrmSDBHJIzpfQ2eLzeXzeeHuBfNV8tKNm5OhTgRoRph6QvZ7tfvJUaAiHrEALw_wcB Zobacz czy coś z John Henric Ci nie podpisuje też. Mam od nich jeden full zip bawełniany bluzo-sweter i jest całkiem przyjemny dzieki, zaraz sprawdzę. znam tą markę bo mam od nich półgolfy i rzeczywiście są bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi