Bartek Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Panowie, warto czy lepiej sobie dać spokój z takimi wynalazkami? http://www.sarenza.pl/melvin---hamilton-jeff-5-s779279-p0000085168 Przepraszam jeszcze nie umiem wklejać zdjęć. Pozdrawiam! Wiktor Buty ustrzeliły hattrick: brzydkie, drogie, kiepskiej jakości (skóra). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Budowa: Stworzony przez Blake Chyba google translator nawalił eksporterowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Patrząc po dotychczasowym trendzie wzrostowym dalej powinno być coś z półki Yanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Nieuchronnie zmierzamy na ul. Chmielną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Czy niebieskie koszule z białym kołnierzykiem i mankietami mają jakąś konkretną nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomeranus Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Winchester Shirt http://andrewsandpygott.wordpress.com/shirt/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Pamiętam, że jak byłem kilkanaście lat młodszy niż teraz, Mama mówiła mi, że do koszul "z guziczkami" (button down) w żadnym wypadku nie nosimy krawatów. Prawda czy mit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Nosimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Do jeansów też nosimy. Ale w obu przypadkach mamy na uwadze, że lepiej pasują krawaty mniej formalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Zagadka życia rozwiązana, dziękuję Panowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał W. Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Czy koszule z linii Wólczanka (oczywiście te 100% bawełny) są warte 100zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Staram się nie kupować za więcej niż 70, koło 100 możesz mieć Lamberta w outlecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał W. Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Niestety, mam dość nietypowe wymiary (176-182/38). Outlety Wólczanki są w formie stacjonarnej, czy internetowej? Niestety nawet z oferty tygodnia nie ma ani jednej wyszczuplonej koszuli na mój rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Trzeba zatem doliczyć trzy dychy na taliowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Czy koszule z linii Wólczanka (oczywiście te 100% bawełny) są warte 100zł? Kupilem ostatnio na promocji 3szt za 200zl i uwazam ze to bylo dwukrotnie przeplacone, to jest jakosc sieciowek typu H&M jesli chodzi o material i wykonanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 Niestety, mam dość nietypowe wymiary (176-182/38). Outlety Wólczanki są w formie stacjonarnej, czy internetowej? Niestety nawet z oferty tygodnia nie ma ani jednej wyszczuplonej koszuli na mój rozmiar. Mam ten sam problem, ale tego chyba się nie przeskoczy inaczej niż przeróbkami (albo zmianą producenta koszuli ) - Wólczanka i Lambert nie mają na tyle szerokiej rozmiarówki, a co więcej taliowane nie odpowiadają normalnym - nie byłem w stenie zmieścić się w 176-182/39 slim, podczas gdy te same w wersji regular są bardzo obfite. A już większy rozmiar slim przy tej samej wielkości kołnierza jest za duży (przede wszystkim rękawy). Kupilem ostatnio na promocji 3szt za 200zl i uwazam ze to bylo dwukrotnie przeplacone, to jest jakosc sieciowek typu H&M jesli chodzi o material i wykonanie. E, tam, nie ma porównania. Po prostu koszule z H&M są jeszcze gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paero123 Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 Panowie, Orientujecie się może gdzie w Wwie lub Białymstoku jest jakiś czapnik/kapelusznik, który mógłby w posiadanej przeze mnie "czapce rybaka" wymienić potnik ze sztucznej skóry na taki z prawdziwej? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 Myślę, że pan Andrzej da radę : http://www.azareba.pl/index.php?page=kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 Pamiętam, że jak byłem kilkanaście lat młodszy niż teraz, Mama mówiła mi, że do koszul "z guziczkami" (button down) w żadnym wypadku nie nosimy krawatów. Prawda czy mit? Może inaczej - jeśli masz wątpliwości, nie noś. Jeśli chcesz zobaczyć, jak to jest - załóż. Jeśli masz odwagę - pokaż w CMDNS, ocenimy Teorię masz wyłożoną tutaj: http://www.szarmant.pl/do-koszuli-button-down-nie-nosimy-krawata-mit-numer-2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terminus Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Czy moglibyście poradzić jak wykonać albo podlinkować odpowiedni filmik instruktażowy jak przyszyć guzik "na słupku" do marynarki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Tu masz dość estetycznie i łopatologicznie pokazane - '>http://cdn.duitang.com/uploads/item/201204/29/20120429204050_XSuKk.thumb.600_0.jpeg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Serdeczne dzień dobry, nie wiem, czy to właściwe miejsce, ale spróbuję "pytając na szybko": jeśli Loaki 7,5F są dobre, Barkery 7,5G w porządku, szersze Bexleye 41 w porządku (węższy 41 Bexley odrobinę obciera na małym palcu z przodu i piętę), to Meerminy z serii classic (kopyto Ama, Olfe) najlepiej spróbować 7,5? pozdrowienia i z góry dzięki za ewentualne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terminus Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Tu masz dość estetycznie i łopatologicznie pokazane - http://cdn.duitang.com/uploads/item/201204/29/20120429204050_XSuKk.thumb.600_0.jpeg Wielki dzięki, słupek wyszedł jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Xkozioł, Dzięki! Obawiałem się, czy ten Bexley 41 nie oznacza, że może powinienem wziąć 7 w Meerminach, a nie 7,5. Na stronie Meerminów podają, że rozmiar 7,5 oznacza 276mm, ale nie wiem, na ile to jest istotne. Moja noga to w sumie jakieś 270, ale z drugiej strony sama długość nogi jeszcze niewiele mówi o właściwym rozmiarze. @Caporegime - wiem, że Ty masz ładne Meerminy. U Ciebie jak było z dopasowaniem? To samo co rozmiary brytyjskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi