Pan Janusz Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Samemu można z powodzeniem przeciąć, najlepiej ostrzem do przecinania szwów, jak nie ma, to żyletką albo nożem do cytryny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 ... nożem do cytryny. A to masz jakiś specjalny nóż do cytryny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael34 Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Ja zawsze używałem do rozcięcia butonierki żyletki i nigdy się to jeszcze źle nie skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 ew. skalpel - jest idealny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Laser też da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 http://www.wickedlasers.com/arctic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 5 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2013 ew. skalpel - jest idealny Skalpel nie może bo jest zajęty dogadzaniem kobiecie http://forum.butwbutonierce.pl/topic/2025-jak-zrobić-dobrze-kobiecie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 5 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2013 W związku ze zgłoszeniami posty usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 5 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Czy TAKIE buty pasują do krótkich spodenek (bez skarpetek)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 5 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Wystrzegaj się Zary. (a tak poza tym: tak - zakładam, że to będzie przemyślany zestaw, a nie po prostu "krótkie spodenki") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 5 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Za późno, ale wyglądają solidnie, a ja jestem raczkujący w tych sprawach, jeszcze nie jeden błąd popełnię. Oczywiście, będą to trzypaskowe Adidasa, a do tego koszula hawajska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muniek Napisano 5 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Jaka jest różnica użytkowa między http://allegro.pl/prawidla-cedrowe-pelne-wyprzedaz-30-full-size-i3494445438.html a tymi http://allegro.pl/prawidla-drewniane-cedrowe-44-45-gratis-i3462585207.html i tymi http://allegro.pl/prawidla-cedrowe-ze-spezyna-rozm-44-45-gratis-i3462583783.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 5 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Za późno, ale wyglądają solidnie, a ja jestem raczkujący w tych sprawach, jeszcze nie jeden błąd popełnię. Oczywiście, będą to trzypaskowe Adidasa, a do tego koszula hawajska. W takim razie obawiam się, że nie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 5 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Jaka jest różnica użytkowa między http://allegro.pl/prawidla-cedrowe-pelne-wyprzedaz-30-full-size-i3494445438.html a tymi http://allegro.pl/prawidla-drewniane-cedrowe-44-45-gratis-i3462585207.html i tymi http://allegro.pl/prawidla-cedrowe-ze-spezyna-rozm-44-45-gratis-i3462583783.html różnią się skutecznością wypełnienia buta - pierwsze (najdroższe) wypełniają zarówno czub jak i piętę, amortyzacja pomaga w poprawnym ułożeniu się prawideł w butach, pozostałe gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 5 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Tylko zwróć uwagę, że te pierwsze to 2 gatunek (z opisu na aukcji wynika, że są popękane). Ja bym jednak te pare złotych dołożył do pełnowartościowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muniek Napisano 5 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Ok, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mianowski Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Witam Mam pytanie dotyczące smokingu. Nie wybieram się na imprezę o określonej formalności, pytanie jest czysto teoretyczne. Chciałbym wiedzieć, czy do mojego dwurzędowego smokingu, założenie łamanego kołnierza i białej muchy będzie błędem? Wiem że ta konfiguracja jest przypisana formalniejszemu zestawowi, do którego należy założyć kamizlkę, ale pod dwurzędówką wieczorowa kamizelka jako ozdoba nie ma raczej racji bytu. A więc dwurzędowy smoking z frakową ozdobą szyi- tak, czy nie? Pozdrawiam, Mianowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mianowski Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Mój borze, szybka odpowiedź! ;D A kontynuując temat smokingu, jednorzędowa marynarka smokingowa sama w sobie ma jakieś supermoce czyniące ją bardziej formalną niż dwurzędowa, czy jest uważana za bardziej formalną tylko dlatego że pozwala stworzyć "półoficjalny" strój wieczorowy złożony ze zubożonego fraka, do czego nie nadaje się dwurzędówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Mój borze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mianowski Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Bo nie wzywa się Imienia na daremno! ;D Wolę swój las. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał1969 Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Mianowski, jeśli to ma być zestaw nieformalny, to się nie przejmuj i zakładaj. Gdzieś widziałem w necie świetne zdjęcie dwurzędowego smokingu i białej muchy, które wyglądały bardzo dobrze, ale nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Jednorzędowy smoking dodaje 75 do charmu. Zaś dwurzędówka 35 do hp. Oceń na czym bardziej Ci zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mianowski Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Póki co dodaję 35hp. Jednak planuję nabyć również jednorzędową marynarkę, i czarną kamizelkę z dekoltem w U. Niezwykle podoba mi się smoking Ojca Chrzestnego, stąd inspiracja. Pytanie na które w sumie nie oczekuję odpowiedzi- Ojciec smoking miał piękny, jednak kto wpadł na pomysł żeby tak go ubrać w środku dnia??? Może po prostu nie znam dopuszczalnych wyjątków, kruczków, ale póki co nie widzę wytłumaczenia dla smokingu o tej porze, nawet w mafii, chociaż w sumie kto bogatemu zabroni? A nie tylko on miał smoking. Obok nich tańczyły brązowe garnitury. Sceny wesela w tym filmie mi się nie podobają ze względu na męskie stroje, które choć same w sobie były w porządku, jednak dobór wg mnie był kiepski. Dziękuję za odpowiedzi na moje powyższe pytania. I, właściwie mam jeszcze jedno pytanie. Z pół roku uczę się o męskich klasycznych strojach, jednak interesują mnie również damskie klasyczne stroje, jednak nie znajduję żadnych poradników, materiałów, byłbym naprawdę wdzięczny, gdyby wskazałby mi ktoś coś w rodzaju BwB, jednak dla kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 A teraz zastanów się po której stronie mocy jesteś: chcesz założyć białą muchę do smokingu, a innym zabraniasz ganiać w nim w biały dzień, c'mon brancz w smokingu w jakiejś kafejce na Starym Mieście i jesteś Cappo di tutti Ferdi, pardon capi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mianowski Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Jestem zdecydowanie po stronie białej muchy do smokingu. Z tego co wiem biała mucha do smokingu nie jest przewinieniem, a kompletny strój od początku wymyślony na noc założony w dzień- jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi