paparazzo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 Do jednej z warszawskich korporacji. U nas również zdarzają się kwiatki typu jeansy i biała koszula wyciągnięta ze spodni Gdzie byś się nie wybierał, skoro idziesz to raczej nie na wycieczkę, więc życzę powodzenia Cytuj
Vickson Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dzięki dzięki... już po więc stres odpuścił A teraz wracajmy do tematu bo ostatnio mody szczególnie wrażliwi się zrobili. Cytuj
Apache Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 Panowie, ile materiału będe potrzebował żeby uszyć kamizelkę? Cytuj
tombar Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 przy wzroście 177 dla mnie wychodzi 70 cm Cytuj
tombar Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 przy założeniu że cała kamizelka (także plecy) z tego samego materiału Cytuj
Ravic Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 Panowie, szybkie pytanie - reklamować? Zwracać? Jak widać, na jednym bucie jest wyraźny ślad po farbie. Na drugim, skóra ma dość dziwne zgrubienia. Jest tam odrobinę ciemniejsza. Wydaje mi się, że coś takiego powinno być raczej sprzedawane jako buty z wadą fabryczną, ale może jestem przewrażliwiony.. Cytuj
Borys Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam,czy w ofercie sklepu CT występują koszule z pojedynczym mankietem na spinki? Jeśli tak to mógłby mi ktoś taki model wskazać "palcem" gdyż szuka szukam i widzę jedynie koszule z mankietem francuskim albo z pojedynczym na guziki. Cytuj
Janiezbedny Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam. Jako, że jestem zupełnym nowicjuszem popełniłem błąd zakupu czarnego garnituru. Wymiana w najbliższym czasie nie wchodzi w grę, dlatego proszę o radę. Jakie można stosować kombinacje koszul, krawatów, czy much. Czy trzeba ograniczać się wyłącznie do białej koszuli? Cytuj
White Haven Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nie da rady go sprzedać? W każdym razie poza białą koszulą polecałbym niebieską i wszelkiej maści wzory, które to trochę ożywią (kratki, paski). Cytuj
Bartek Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ravic, reklamuj! Co to za producent takie kwiatki wciska? Cytuj
maciek321123 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam, mam szybkie pytanie. W czerwcu mam ślub, szukam garnituru. Zdecydowałem się na MTM(głównie z powodów finansowych). Jestem dosyć szczupły 180cm wzrostu 63kg marynarka 42-44. Proszę o pomoc w wyborze miejsca zakupu Byłem już u Macaroniego chwile z nim rozmawiałem - było bardzo sympatycznie Zastanawiam się jeszcze nad Balthazarem a może polecicie mi jeszcze coś innego? Pozdrawiam Maciek Cytuj
Ravic Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ravic, reklamuj! Co to za producent takie kwiatki wciska? Jloic Orange. Będę jutro pisał.. Ogólnie rzecz biorąc but wygląda dobrze (jestem świadomy, że nie jest to najwyższa półka), ale jednak te "szczegóły" trochę mnie zdziwiły.. Cytuj
+Immune+ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 Wysoka temperatura / suchy magazyn - każdy rzeczoznawca to potwierdzi. Reklamuj. Ten ślad nie jest po farbie tylko czernidle szewskim - nie do usunięcia 3 Cytuj
Ravic Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dzięki Immune, czekałem po cichu na Twoją opinię. Cytuj
Kamil_D Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Pod koszulę można założyć tylko i wyłącznie podkoszulek? Zwykła, biała koszulka odpada? Cytuj
Orphan Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Koszula to już bielizna, więc wkładanie czegoś pod nią jest raczej niewskazane. Cytuj
De Lasalle Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jezeli chcesz to zaloz, byle byla ona dosc obcisla. Cytuj
Kamil_D Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Koszula to już bielizna, więc wkładanie czegoś pod nią jest raczej niewskazane. Od kiedy koszula to bielizna? Cytuj
arsen Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Od kiedy koszula to bielizna? Od zawsze, chociaż dzisiajszych czasach może to dziwić. Cytuj
Orphan Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Od samego początku koszula spełniała rolę bielizny. Okryciem wierzchnim jest dopiero marynarka. Cytuj
tangoup Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Miał ktoś styczność ze spodniami CT? Jak wygląda ich rozmiar? Czy slim fit, jest tak 'slim' jak koszula? Cytuj
Kamil_D Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Od zawsze, chociaż dzisiajszych czasach może to dziwić. Od samego początku koszula spełniała rolę bielizny. Okryciem wierzchnim jest dopiero marynarka. Kto by pomyślał! Co nie zmienia faktu, że nie wyobrażam sobie założyć koszulę na goły tors. Pytanie tylko, czy musi być to podkoszulek, czy może być koszulka? Nie jest to żaden karygodny grzech? Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Nie jest, czasami dla niektórych nie jest to po prostu wygodne Cytuj
Fey Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Czy buty z podeszwą Dainite to dobry wybór na zimę? Cytuj
Bartek Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Oczywiście. Lepsze byłyby z commando sole, ale wyglądają dość hardkorowo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi