Kewin Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Myślałem, że wybierzesz to zdjęcie, na którym tak dumnie patrzysz w obiektyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 6 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Dobra, co by nie było - pozostałe też nie są złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Dzięki za miłe spotkanie, bardzo dobrze, że frekwencję mamy ciągle zwyżkową Dodatkowo podziękowania dla Damiana, Stowarzyszenia i Sponsorów za miłe niespodzianki. Do zobaczenia w grudniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 26 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Ogłoszenia parafialne: Kolejne spotkanie odbędzie się 3 grudnia 2015 r. o godz. 19.00 w Piwnicy Kany (https://www.facebook.com/piwnicakany) Rezerwacja jest wykonana, mniej więcej też wiem kto będzie - ale możecie się meldować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Dobrze że organizujesz nasze spotkania, do zobaczenia za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Jak wypada nasza frekwencja na czwartek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 1 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że będziemy w tym samym składzie co ostatnio. Ale przewiduję, że jeśli zrobimy jeszcze spotkanie pomiędzy Świętami a sylwestrem to zjawią się 2 dodatkowe osoby Edit: Na teraz zapowiedzieli się: @ja @roland, @pawlik, @roelegant, @Kewin + os. tow? (zakładam), @mig92, @Sir Well Endowed + os. tow. @Krzysztof61 nie będzie jeszcze niestety w Szczecinie, a Szymon wraca pewnie jakoś na święta. A tak off topic: http://janadamski.eu/2015/11/pochwal-sie-swoja-stylizacja-kewin-i-karina/ Znacie ich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 4 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Ok, spotkanie 3 grudnia się udało, a więc dla tych co byli nieobecni - postanowiliśmy, że następne spotkanie będzie miało miejsce 29 grudnia 2015 r. o godz. 19.00 w Browarze Wyszak. Organizację pozostawcie mnie Jeżeli komuś by ten termin nie pasował to niech pisze, ja akurat w okresie od 28-30 grudnia jestem elastyczny (i podejrzewam większość osób też) i zmiana w tym zakresie jest jak najbardziej możliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdm89 Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Ok, spotkanie 3 grudnia się udało, a więc dla tych co byli nieobecni - postanowiliśmy, że następne spotkanie będzie miało miejsce 29 grudnia 2015 r. o godz. 19.00 w Browarze Wyszak. Organizację pozostawcie mnie Jeżeli komuś by ten termin nie pasował to niech pisze, ja akurat w okresie od 28-30 grudnia jestem elastyczny (i podejrzewam większość osób też) i zmiana w tym zakresie jest jak najbardziej możliwa. Super! Czwartki kompletnie mi nie pasują, więc z przyjemnością zadebiutuję na spotkaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 No to wyczuwam, że będzie rekordowa frekwencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 6 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 Jest to bardzo prawdopodobne Może być tak że przekroczymy dwucyfrową liczbę. Rezerwację wykonam tak tydzień przed spotkaniem, także do mniej więcej 22-23 grudnia piszcie czy będziecie i czy zabieracie osoby towarzyszące. Orientacyjnie muszę wiedzieć czego się spodziewać, natomiast we własnym zakresie jeszcze będę z każdym z Was się kontaktował (ale to spokojnie, na razie nie ma spiny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Może uda mi się być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 15 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Cóż, powiem Wam szczerze, że jak zrobiłem podliczenie osób które mogą przyjść na następne spotkanie to wychodzi liczba 13 (dotychczasowi bywalcy, osoby towarzyszące, osoby które się zapowiedziały i o których istnieniu wiemy) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Idziemy na rekord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 24 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2015 Z okazji zbliżających się Świąt chciałem wszystkim życzyć, aby były one wesołe, spokojne oraz rodzinne - a prezenty niech sukcesywnie uzupełniają Wasze garderoby Z innych informacji: rezerwacja na spotkanie 29.12.15 na 19.00 jest już wykonana, także możecie zgłaszać się na listę obecności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 24 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2015 Dziękuję i wzajemnie - Tobie Tomku, szczecińskiej części BwB oraz wszystkim forumowiczom najserdeczniejsze życzenia świąteczne A 29 jak najbardziej będę. Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 25 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2015 Wzajemnie i do zobaczenia we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 25 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2015 Tomku, ja będę z Kariną. Uważajcie z jedzeniem, abyście się w ciuchy wcisnęli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdm89 Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Tak jak pisałem wcześniej, z przyjemnością jutro przyjdę Tylko, albo się spóźnię, albo będę 15 minut wcześniej (zależy od komunikacji) do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 28 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Super, w takim razie do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 3 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Next meeting: 22.01.2016 w Piwnicy Kany o 19.00 (piątek). Zapraszam i polecam Przy okazji rzucam luźno datę: 27.02.2016 (sobota) planuję zorganizować wycieczkę do Berlina. Jedziemy PKP, 29 euro za bilet 5 osobowy (także opłaca się już od 2 osó . W programie będzie na pewno sklep Shoepassion, kebab/parówki od Niemca i piwo. Niekoniecznie w tej kolejności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 19 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Co by nie było, że zapomniałem: jest tradycyjnie rezerwacja Kto będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Niestety ja odpadam, będę na wyjeździe służbowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Ja będę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 23 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Ok, obecni na sali ustalili, że widzimy się następnym razem dość szybko, bo już 5 lutego 2016 r. o 19.00 zapewne znowu w Piwnicy Kany. Przypomnę jeszcze, że 27 lutego będzie `wyjazdowe` spotkanie do Berlina na cały dzień (sobota) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi