eye_lip Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 Co było nie tak? Cytuj
Clovis Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 Ano właśnie, na co były chore? Cytuj
Kyle Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 Mam niestety ten sam problem z większością wypustów "polskich" marek, w zestawieniu z japończykami w podobnym budżecie... Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 Godzinę temu, xkoziol napisał: Nie chciałbym, żeby to źle zabrzmiało ale... wyglądają "tanio" Nie powinieneś ich porównywać do tych które masz już u siebie ale mi też coś z nimi nie gra Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 Tanie są, to wyglądają tanio. Gdyby były drogie, a wygladały tanio, wtedy można by się skarżyć. Mówcie co chcecie, ale mnie się niebieskie chrono 3 podoba i latem często nosiłem na ładnym meshu. Cytuj
maciato Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 Ciekawe stylistycznie zegarki zaproponowała ostatnio Polpora (ale one słabo pasują do tytułu wątku ): Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 Nie znałem tej marki, ale wygląda słabo, a ceny wysokie (ponad 1000 EUR). W dodatku opisy zdradzają niedbalstwo lub niekompetencję. Np. tutaj: http://www.polpora.com/manufaktura/kolekcje/impresje-jazzowe/bialy-fortepian/ możemy przeczytać: naciąg manualny, bogato zdobiony (...) wahnik... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi