eye_lip Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Czyli w jakiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2016 Co było nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 28 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2016 Ano właśnie, na co były chore? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2016 Mam niestety ten sam problem z większością wypustów "polskich" marek, w zestawieniu z japończykami w podobnym budżecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2016 Godzinę temu, xkoziol napisał: Nie chciałbym, żeby to źle zabrzmiało ale... wyglądają "tanio" Nie powinieneś ich porównywać do tych które masz już u siebie ale mi też coś z nimi nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 29 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2016 Tanie są, to wyglądają tanio. Gdyby były drogie, a wygladały tanio, wtedy można by się skarżyć. Mówcie co chcecie, ale mnie się niebieskie chrono 3 podoba i latem często nosiłem na ładnym meshu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 29 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2016 Ciekawe stylistycznie zegarki zaproponowała ostatnio Polpora (ale one słabo pasują do tytułu wątku ): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2016 Nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 29 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2016 Nie znałem tej marki, ale wygląda słabo, a ceny wysokie (ponad 1000 EUR). W dodatku opisy zdradzają niedbalstwo lub niekompetencję. Np. tutaj: http://www.polpora.com/manufaktura/kolekcje/impresje-jazzowe/bialy-fortepian/ możemy przeczytać: naciąg manualny, bogato zdobiony (...) wahnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi