marbej Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 Witam, No właśnie, czy ktoś się orientuje gdzie w Warszawie i zwłaszcza w Poznaniu mogę dostać buty takich firm jak: - Crockett & Jones (to już wiem, że w Emanuel Berg) - Church's - Allen-Edmonds - Alden - Tricker's - Foster & Son - Edward Green - John Lobb Paris - Ludwig Reiter - Chaeney - Lotusse - Gucci - Moreschi - Gravati - Fratelli Rosetti - J.P. Tod's - Bass - Sebago - Timberland - Florsheim Gdzie ewentualnie najtaniej kupować w internecie? Niektóre z powyższych ponoć najtaniej można kupić na http://www.pediwear.co.uk/ oraz na http://www.pediwear.co.uk/ -- Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 - Gucci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 Witam, No właśnie, czy ktoś się orientuje gdzie w Warszawie i zwłaszcza w Poznaniu mogę dostać buty takich firm jak: (...) jeśli chodzi o warszawę: - Crockett & Jones - Emanuel Berg - Church's - salon firmowy, plac Trzech Krzyży - Allen-Edmonds - nie ma - Alden - nie ma - Tricker's - nie ma - Foster & Son - nie ma - Edward Green - nie ma - John Lobb Paris - nie ma - Ludwig Reiter - nie ma - Chaeney - nie ma - Lotusse - nie ma - Gucci - nie ma - Moreschi - chyba nie ma - Gravati - nie ma - Fratelli Rosetti - kiedyś chyba były pojedyncze modele w Royal Colection - J.P. Tod's - salon Ferragamo. plac Trzech Krzyzy - Bass - nie ma - Sebago - niektóre sklepy żeglarskie np. przy Waryńskiego - Timberland - np. Galeria Mokotów - Florsheim - nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 Witam, No właśnie, czy ktoś się orientuje gdzie w Warszawie i zwłaszcza w Poznaniu mogę dostać buty takich firm jak: Hehe ... kolega chyba cierpi na osłabienie wiosenne Dodam, że może i niektóre są, ale ceny mają abstrakcyjne. Przykładem jest C&J - ceny na poziomie 1800-1900 zł, czyli (o ile się orientuję) tyle, ile świetny warszawski szewc weźmie za buty na miarę. Z marek z półki "dolnej-niższej" dorzuciłbym Lodingi (Galeria Mokotów, cena 800 zł), Lloyd's (salony Ochnika, ceny w granicach 550-600) oraz Clarks (na wyprzedaży spadają do 300, ale normalnie bliżej 500, tylko mało klasycznych modeli). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinley Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 Jeśli chodzi o warszawę: - Crockett & Jones - Emanuel Berg - Church's - salon firmowy, plac Trzech Krzyży - Allen-Edmonds - nie ma - Alden - nie ma - Tricker's - nie ma - Foster & Son - nie ma - Edward Green - nie ma - John Lobb Paris - nie ma - Ludwig Reiter - nie ma - Chaeney - nie ma - Lotusse - nie ma - Gucci - Redford and Grant - Moreschi - salony Salamander - Gravati - nie ma - Fratelli Rosetti - kiedyś chyba były pojedyncze modele w Royal Colection - J.P. Tod's - salon Ferragamo. plac Trzech Krzyzy - Bass - nie ma - Sebago - niektóre sklepy żeglarskie np. przy Waryńskiego - Timberland - np. Galeria Mokotów - Florsheim - nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinley Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 - Gucci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 Osobista niechęć do tzw. 'designer shoes'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbej Napisano 2 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 "Wiosenne osłabienie" hehe, tak chyba coś w tym rodzaju Dziękuję za odpowiedzi i wskazanie miejsc -- Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 A Loake? Da się je gdzieś w Warszawie kupić, no, ewentualnie tylko poprzymierzać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 Tk maxx czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 - Gucci ? często spotyka się dużą niechęć butofilów do gucci. chyba wynika to przede wszystkim z relacji ich ceny do jakości, która jest delikatnie mówiąc - niekorzystna. trzeba jednak pamiętać, że mają też program MTO, a wtedy buty są szyte zgodnie z życzeniem klienta i w bardzo dobrych manufakturach we Florencji. jeden z byłych szewców gucciego ma teraz własną firmę: http://www.stefanobemer.it/ENG/modelli.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam100 Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 Trochę Moreschi, Lloyd, Aldo Brue można znaleźć w CH Panorama na Witosa. Jakiś czas temu oglądałem ale jakieś takie nieładne były:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbej Napisano 2 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 Trochę Moreschi, Lloyd, Aldo Brue można znaleźć w CH Panorama na Witosa. Jakiś czas temu oglądałem ale jakieś takie nieładne były:) Muszę zobaczyć w CH Panorama w Poznaniu. Może też coś z tego będzie -- Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam100 Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 Muszę zobaczyć w CH Panorama w Poznaniu. Może też coś z tego będzie -- Pozdrawiam Niestety nie pamiętam nazwy sklepu, ale mall jest na tyle mały, że nie będzie problemu ze znalezieniem. Oczywiście mam na myśli Panoramę warszawską. O poznańskiej nie słyszałem. Ponadto trochę podobnych butów można znaleźć w Promenadzie - moja Pani do salonu Norda co pewien czas mnie ciągnie, a gdzieś obok są trochę ciekawsze propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lgrzmil Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 taniej niż na www.pediwear.co.uk jest chyba tu: http://plal.com/main/index.php?page=crockett-and-jones tylko wysyłka może drożej kosztować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 taniej niż na http://www.pediwear.co.uk jest chyba tu: http://plal.com/main/index.php?page=crockett-and-jones tylko wysyłka może drożej kosztować... Jesli poszukasz to temat był juz tutaj wielokrotnie poruszany (dzieki koledze gccg). Zobacz na czym polega pediwear price watch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 (...) niz koszulki eda hardy'ego kto to jest ed hardy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 (...) niz koszulki eda hardy'ego kto to jest ed hardy?? Jesteś obeznany w butach to i nie wiesz kto to ed hardy Poniewaz polski klient tkmaxxa raczej w butach obeznany nie jest, to calkiem fajne okazje ciesza sie znacznie mniejszym powodzeniem niz koszulki eda hardy'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 no teraz już wiem ale takich jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osjd Napisano 12 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2012 cos sie zmienilo ostatnio ? Gdzie w Warszawie mozna znalesc Sebago ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indy Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2013 A Loake? Da się je gdzieś w Warszawie kupić, no, ewentualnie tylko poprzymierzać ? Sklep nazywa się City Moda Outlet i mieści sie na ul. Marszałkowskiej 68/70 viewtopic.php?f=9&t=2619&p=91567#p91567 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kidler Napisano 2 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2013 Odwiedziłem wczoraj sklep Emanuel Berg w Złotych Tarasach i niespodzianka... W ofercie pojawiły się buty Edward Green. Cena w okolicach 3000 - 3500 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 2 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2013 Od dawna zapowiadali i jak widać nikt ich nie odwiodl od tego pomyslu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi