Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W czasie gdy pw3 był sprzedawany przez Amazon istniała dedykowana skórzana okładka producenta w cenie ok. 200zł (ale z tego co słyszałem nie były one wybitnej jakości). Ja mam zamiennik z eko skóry podobny do tego (bez uchwytu na dłoń): https://allegro.pl/oferta/skorzane-etui-do-amazon-kindle-paperwhite-1-2-3-8881768832. Używam od 6 lat i jestem zadowolony. Nie słyszałem o okładkach wykonanych na zamówienie.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Szukam nie tyle czytnika e-booków (mam kindla), co czytnika pdfów z możliwością robienia notatek. Czytnik będzie głównie wykorzystywany do nauki języka, a w mniejszym zakresie do robienia krótkich notatek ze spotkania. Urządzenie, które znalazłem to onyx boox note 5. Czy to dobry wybór? A może korzystacie z jakiegoś innego czytnika (min. 10 cali) w  cenie do 3.000 zł?

Opublikowano
15 godzin temu, Grafa napisał:

Szukam nie tyle czytnika e-booków (mam kindla), co czytnika pdfów z możliwością robienia notatek. Czytnik będzie głównie wykorzystywany do nauki języka, a w mniejszym zakresie do robienia krótkich notatek ze spotkania. Urządzenie, które znalazłem to onyx boox note 5. Czy to dobry wybór? A może korzystacie z jakiegoś innego czytnika (min. 10 cali) w  cenie do 3.000 zł?

https://vm.tiktok.com/ZMFucUtSJ/

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Zdecydowanie Remarkable, korzystam od chyba pół roku i jest świetne. 

Jeszcze ew możesz w tej cenie kupić iPada + Apple Pen, ale jak dla mnie pisanie jest średnio wygodne - bylo ok dopiero po zakupie Paperlike na ekran

• Oceniam pozytywnie 1