MWojtylak Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2021 W dniu 24.01.2021 o 18:26, Piotr Kosek napisał: Dzień dobry/wieczór, Realizacje video/filmowe/na żywo Tworzenie kanału popularno-naukowego Astrofaza na YouTube Pozdrawiam Chciałem tylko napisać, że oglądam od dawna i podziwiam content ? 1 Cytuj
Piotr Kosek Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2021 W dniu 31.01.2021 o 01:43, MWojtylak napisał: Chciałem tylko napisać, że oglądam od dawna i podziwiam content ? A dziękuję, również pozdrawiam Cytuj
Xune Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 AdTech, MarTech, czyli platforma analityczna/marketingowa, etyczna i zgodna z RODO (i innymi) alternatywa dla Google Analytics - gdyby ktoś poszukiwał, mogę pomóc 1 Cytuj
arche Opublikowano 24 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2024 Jak brzmi tytuł popularnego w branży pisma: Architektura i biznes. Zajmuję się projektami architektonicznymi o różnej skali, na ten moment przede wszystkim architektura mieszkaniowa, domy, wille, osiedla mieszkaniowe. Doradzamy w obszarze nieruchomości (analiza działek, potencjału nieruchomości, możliwości zabudowy, urbanistyki, planistyki, procedury urzędowe, pozwolenia na budowę, itp. itd.). Adres strony www poniżej: firm.archi Poza tym, okna drewniane premium z Czech: Janosik 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi