lupin Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Drodzy forumowicze, Z uwagi na plany aktywizacji społeczności forumowiczów i sympatyków BwB z Trójmiasta i okolic, zachęcamy do ujawnienia się w niniejszym wątku. Z góry dziękujemy za wpisy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 obecny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 jestem z innych okolic, ale będę obecny BTW - osoby z Trójmiasta / Pomorza proszę o uzupełnienie pola "location" w profilu, będzie Wam łatwiej się znaleźć na forum. Nie wierzę, ze ta aglomeracja nie ma reprezentantów na BwB! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tandzio Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Jako, że jestem nowy na forum, choć z największym zaciekawieniem odkrywam to forum od dłuższego czasu - trzeba się w końcu ujawnić. Mam na imię Tomek i jestem z Gdańska Witajcie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Witaj! jeżeli masz jakichś kolegów w Gdańsku zorientowanych na nasze tematy to wiesz, że musisz ich zaprosić tutaj, do wątku i na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tandzio Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Jeszcze nie są gotowi;) choć mocno się wyrabiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 19 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Tandzio cieszymy się, że dołączyłeś do wątku czekamy na kolejnych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Dołączam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 20 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 Witamy Vince!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamG Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Adam Gdynia jestem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Ja co prawda spod gdańska ale czuję się uprawniony, żeby dołączyć Tak więc OBECNY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 23 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Witamy proki1971 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Melduje się! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flpx Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Obecnie za granicą, ale zgłaszam się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 27 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Witamy was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz3M Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Gdynia, miło miNa forum bardzo krótko, w temacie za to od dawna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 3 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Witamy, mamy nadzieję że uda się wiosną zrobić spotkanie całej trójmiejskiej grupy forumowiczów szczegóły już wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Kłaniam się. Co prawda nie z samego Trójmiasta, ale kilka kilometrów chyba nie jest żadną granicą, jeżeli chodzi o wspólną pasję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oluap Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 I ja się przyznaję, że z Gdańska jam jest! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 4 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Kłaniam się. Co prawda nie z samego Trójmiasta, ale kilka kilometrów chyba nie jest żadną granicą, jeżeli chodzi o wspólną pasję. Dobrze mówisz Machavelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Witam wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 9 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2015 Kto jeszcze jest z Trójmiasta i okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lantos Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Witam wszystkich. Nie Trójmiasto ale Małe Trójmiasto - Rumia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 19 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Witamy Lantos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Witam wszystkich. Nie Trójmiasto ale Małe Trójmiasto - Rumia. Spoko, spoko w temacie jest Trójmiasto i okolice. Wiltom i ja jesteśmy z Wejherowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi