Ygrene Napisano 19 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2017 Trochę przyspamuję, ale strasznie cieszy... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2017 Bez zmian. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 Jeszcze nie na ręku, ale już dziś chciałem się nim pochwalić. W tym tygodniu wygrałem na ebay.com Muhle Glashutte Terranaut , na który polowałem od dłuższego czasu. Udało mi się go kupić w bardzo atrakcyjne cenie (2/5 ceny sklepowej). Niestety muszę poczekać do lutego na spotkanie z kolegami z US, aby tranzakcja się opłacała. Posiadany Muhle Glashutte 29er Big jest moim ulubionym zegarkiem i pewnie z tego powodu mam ogromny sentyment do tego mało popularnego na naszym forum producenta z Glashutte. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 @fan_dobrego_buta Bardzo fajny zegar, widziałbym go na pasku. U mnie dzisiaj tak: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 Muhle fajna marka. A u mnie tak. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 @Ygrene - dziękuję. Jest również wersja na pasku, której nie wygrałem. Pasek będzie trzeba zamówić u Filipa. Tak na marginesie długo chorowałem na Stowę, jednak ostatecznie kupiłem Nomosa i MG. @eye_lip - zgadzam się. Zastanawiam się dlaczego tak mało widoczna i popularna u nas? Fajny Orient. Też ma rewers. P.S. Cały czas trawię i analizuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 @fan_dobrego_buta A którego masz Nomosa jeśli mogę wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 Pierwszego kupiłem Club 36 na czarnej tarczy. Niestety był dla mnie troszkę za mały, więc się go pozbyłem. W przyszłości kupię jeszcze Club 38 z data, Club Campus lub Club 40. Obecnie mam Oriona z datą i uwielbiam ten zegarek. Idealny, skromny i delikatny do garnituru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 Orion przepiękny! A mi cały czas chodzi po głowie Tangente Datum. Choć Stowa Antea 390 też jest ciekawa. No i czekam za zdjęciem nadgarstkowym Muhle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 To był właśnie moment kiedy zainteresowałem się Stową. Tangente i Antea - to był dylemat i godziny oglądania i porównywania zdjęć. A zdjęcia Muhle na ręku dopiero na początku lutego, gdy spotkam się z kolegami z biura, którzy mają mi go przywieść. No pierwsze spotkanie nastąpi przez Skype - po dostarczeniu przesyłki do biura, kolega maja rozpakować, sprawdzić czy działa, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 Radiomir wrócił z wycieczki ze SPA z nową koronką (jak widać i w fabrycznie nowych, ale "zleżałych" Paneraiach coś tam się może pozacinać) i dostał prezent w postaci paska z tan- kajmana od @eye_lip . Zdecydowanie pasuje do niego lepiej niż do Luminora (indeksy są w kolorze ecru choć świecą oczywiście na zielono), czego naturalnie zdjęcia nie są w stanie oddać. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 Nurek... 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 2 godziny temu, Tanatos70 napisał: Radiomir wrócił z wycieczki ze SPA z nową koronką (jak widać i w fabrycznie nowych, ale "zleżałych" Paneraiach coś tam się może pozacinać) i dostał prezent w postaci paska z tan- kajmana od @eye_lip . Pasek piękny, ale nie pasuje do twojego właściciela *. Na twoim miejscu zastanowił bym się nad takim rozwiązaniem . * (jak wiadomo to człowiek jest własnością kota a nie na odwrót). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 Dobre . Jak dotąd kocia sierść służyła nam za wkład do krecich kopców. Takie zabobony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 To jest mój pierwszy zegarek, nienapędzany baterią. Byłem bardzo dumny z tego zakupu. Minęło kilka lat I kolekcja się troszkę powiększyła o lepsze zegarki. Nie zmienia to jednak faktu, że bardzo lubię tego Steinharta. Być może w przyszłym roku nawet zamówię mu porządny pasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 W dniu 10/15/2017 o 21:26, Marcin_L napisał: Sinn 756, weekendowy zegar od kilku tygodni :). Tegimentowanie powoduje, ze nie mam zadnych oporow w tluczeniu go w roznych domowych zajeciach :). Bardzo ładny ten 756. Sinn cały czas chodzi mi po głowie, szczególnie U1 oraz U2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 23 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2017 Takie połączenie dziś testowałem... jednak nie podoba mi się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 23 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2017 Dziś klasyka.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 24 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2017 Wesołych Świąt 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 24 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2017 Wesołych świąt ! Przy okazji , świetne jest to forum ! 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 24 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2017 Skoro jeden Rusek pojawił się w temacie:Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 24 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2017 Skoro jeden Rusek pojawił się w temacie:Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jash Napisano 25 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2017 Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu Tapatalka 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 25 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2017 Spacerowo Stowa Flieger Klassik 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 25 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2017 Dziś ważniejszy od zegarka jest pasek. Skóra renifera na pasku to Russian Leather z zatopionego w 1786 roku statku Metta Catharina. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 4 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi