Serwacy Napisano 26 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 27 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2016 @Serwacy, fajna ta Carrera; nie myślałeś żeby ją 'podkręcić' jakimś fajnym paskiem? ...Orientujesz się który to rocznik? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 29 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2016 @Koval, rocznik 2016. Tutaj więcej informacji o zegarku: https://ch24.pl/tag-heuer-carrera-calibre-18-recenzja-zdjecia-live-cena/ http://www.tagheuer.com/int-en/luxury-watches/carrera/carrera-calibre-18automatic-chronographglassbox39mm-silver-steel-bracelet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 29 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2016 Nie wiedziałem, że to reedycja - świetnie im wyszła! Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarodziej101 Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2016 Pytam bez złośliwości - ten model ma tak oryginalnie, bo indeksy wyglądają dla mnie trochę tak, jakby je ktoś zielonym flamastrem pomalował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2016 15 minut temu, musa19 napisał: Pytam bez złośliwości - ten model ma tak oryginalnie, bo indeksy wyglądają dla mnie trochę tak, jakby je ktoś zielonym flamastrem pomalował? tarcza wygląda na poddaną renowacji - niezbyt udaną .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarodziej101 Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2016 Pytam bez złośliwości - ten model ma tak oryginalnie, bo indeksy wyglądają dla mnie trochę tak, jakby je ktoś zielonym flamastrem pomalował? Zegarek jest z lat 60, więc pewnie, przynajmniej częściowo, przeszedł renowację. Wydaje mi się, że oryginalnie wyglądał tak, jak tu: http://www.glashuette-archiv.de/gub/spezimatic/75/kaliber-75-13.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2016 25 minut temu, czarodziej101 napisał: Zegarek jest z lat 60, więc pewnie, przynajmniej częściowo, przeszedł renowację. Wydaje mi się, że oryginalnie wyglądał tak, jak tu: http://www.glashuette-archiv.de/gub/spezimatic/75/kaliber-75-13.html To dobry zegarek, tylko ktoś nieudolnie zrobił mu renowację. Na Twoim miejscu, cierpliwie poszukałbym na allegro albo ebay tarczy do niego. Masz pierwowzór, więc łatwiej znaleźć, a zegarmistrz za niewielkie pieniądze podmieni tarczę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 2 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Wczoraj. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 5 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Dzisiaj znowu Doxa 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 MKozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Nie mogłem się zdecydować więc przedpołudniem był taki A popołudniu taki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 A na którym sprawdziłeś czy jest już po południu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Zamiana nastąpiła w samo południe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 7 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 Dziś taki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobwoj Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 U mnie raz na pasku, raz na bransolecie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 Omega na gumie , 3 foto brakuje :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobwoj Napisano 9 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2016 14 godzin temu, McQueen napisał: Omega na gumie , 3 foto brakuje :-). Niestety obecnie brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 9 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2016 @Krzysiek_W Kiedy się wystawiasz na sprzedaż? Tak wiem, wg. Ciebie bez problemu można kupić w b. dobrym stanie na aukcji. Jakoś tam nigdy nie mogę trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2016 8 minut temu, lolo napisał: @Krzysiek_W Kiedy się wystawiasz na sprzedaż? Tak wiem, wg. Ciebie bez problemu można kupić w b. dobrym stanie na aukcji. Jakoś tam nigdy nie mogę trafić. proszę poszedł za 60$: http://www.ebay.com/itm/Rare-Vintage-Soviet-mens-quartz-wrist-watch-LUCH-MADE-IN-USSR-cal-2356-/272296639112?hash=item3f6624fa88%3Ag%3AaTIAAOSwmtJXWr7x&nma=true&si=ZgSubqEuTipNP521rVG7um%2B%2Balk%3D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 ten dostępny, ale cena do negocjacji (z handlarzami z ukrainy da się zbijać ceny) http://www.ebay.com/itm/Gorgeous-Rare-LUCH-SLIM-Design-Soviet-watch-QUARTZ-Beautiful-collectible-piece-/331948746725?hash=item4d49afe7e5:g:XWUAAOSwT5tWL70d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 9 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2016 Dziś żwawy 52-latek: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi