waski Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 Zegarek, dzięki Mistrzowi Filipowi zyskał nowy wymiar i ma u mnie dożywocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 Model do kupienia przy pewnej zawziętości, pasek też do załatwienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 przy pewnej zawziętości I tu może być pies pogrzebany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 I tu może być pies pogrzebany. ale to na prawdę nie jest jakiś super unikat - przy regularnym przeglądaniu allegro, myślę że w 2-3 miesiące do kupienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 W takim stanie i z taką tarczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 ma jakąś specjalną nazwę ten model czy po prostu " ładny wostok " - jako wskazówka dla poszukiwaczy na aukcjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Śledzenie codzienne allegro i działu radzieckiego na forum kmziz.pl - w temacie "sprzedam, kupię, zamienię, oddam". Hasło do wyszukiwarki Wostok, albo Vostok (niektórzy tak to interpretują), ew. mistrzowie aukcji wpisują "wostok subsekunda". Natomiast polecam zapoznanie się z innymi radzieckimi - ten od Krystiana to nie jest jedyny ładny "rusek". Fajnie wyeksponowane mają moi znajomi kolekcjonerzy: www.slavnyhans.pl www.netgrafik.ch/civil_watches.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Fajnie sfotografowane zegarki (choć nie tak dobrze jak Slavny i Phil z netgrafik) ma jeszcze inny kolekcjoner, bardzo znany w świecie miłośników zegarków polskich i radzieckich . Niestety od dawna nic już nie publikuje http://moje-zegarki.blogspot.com/ Ale kończę OT, bo sam się będę musiał wymoderować i przyznać sobie ostrzeżenie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Fajny zegarek, ale spinki jeszcze lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 20160623_151630.jpg w końcu ładny zegarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R@fał Napisano 24 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2016 Dziś mam zegarek, który dostałem od znajomej jako prezent na urodziny. Jest dosyć oryginalny mimo tego że klasyczny, czarny. Niestety z powodów technicznych nie mogę wysłać zdjęcia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2016 Dziś mam zegarek, który dostałem od znajomej jako prezent na urodziny. Jest dosyć oryginalny mimo tego że klasyczny, czarny. Niestety z powodów technicznych nie mogę wysłać zdjęcia. Brawo Ty daję plusa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 24 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2016 Dzisiaj przybył z Bawarii. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 25 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 30 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2016 W końcu mam Wczoraj pomagał mi pilnować czasu na egzaminie z interny. Jeszcze raz dziękuję za pomoc przy zakupie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 2 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 2 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2016 Czas płynie najwolniej podczas powrotów do domu... 1 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 3 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 5 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 @waski chyba najładniejszy zegarek jaki do tej pory pokazywałeś w tym wątku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 6 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Sentymentalnie... 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 6 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 dzisiaj nudno 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi