Krzysiek_W Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 60 letnia dziewica, szkoda tylko że taka mała Jeszcze jedna fotka z archiwum 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Takie cuda to też w tej Czeladzi? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Krzysiek, znam jednego takiego z odpowiednio małym nadgarstkiem na taką dziewicę A dziś casualowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
machez Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Michał, pokaż zegarek, a nie pasek A dziś taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Kupiony za poradami @waskiego, dzisiaj pierwszy dzień. Żadne współczesne zegarki mi się tak nie podobają 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Niech się wobec tego dobrze nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 I słusznie. Ten zegarek ma jakieś 34mm bk. Współczesne koperty na takim nadgarstku wyglądałyby monstrualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 I słusznie. Ten zegarek ma jakieś 34mm bk. Współczesne koperty na takim nadgarstku wyglądałyby monstrualnie. Dobrze strzelasz, aż z ciekawości zmierzyłem i rzeczywiście średnica wynosi 34mm. Prawdę mówiąc to nawet nie wielkość koperty mnie skusiła, ale przede wszystkim wygląd tarczy i to, że tańszego zegarka mechanicznego niż dawne z ZSRR nigdzie chyba nie da się kupić (a jakość ponoć aż taka zła też nie jest). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 U mnie dziś było tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Krystian, konkret w porównaniu do tego co zazwyczaj nosisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 jestem nim zauroczony mimo że olbrzym jak na mój nadgarstek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Dzisiaj przybył nowy zegarek, który obserwowałem już od jakiegoś czasu. Na żywo równie fajnie wygląda. Cieniutki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Sesja pożegnalna i ostatnie dni na ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 22 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Rajder - ależ Chińczycy poszli na całość w kopiowaniu dizajnu JLC Master Reserve de Marche.. U mnie żwawy 50-latek: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Również 50-latek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Pamiątka jeszcze z liceum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi