molik.pawel Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 To dobrze, że tylko rysa. Szukaliśmy dla mojego przyjaciela wymarzonego zegarka, udało się kupić w dobrej cenie. Ponosił tydzień i poszedł na Barbórkę... teraz czeka go wymiana rozbitego szkła i polerowanie koperty Z kopertą wszystko w porządku, o dziwo. A do polerowania jest bransoleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Aaa, to zostaw go na nato. Będzie jak nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 O, taakiego Łucza nie widziałem nawet w katalogu. Ciekawy. Fajna 'gra' koszuli z tarczą , no i przeszycie paska w kolorze sekundnika mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 U mnie model zatwierdzony przez samego tow. Stalina, tzw. czerwona 12-ka. W środku mechanizm z 1949 roku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Świetny stan, gratuluję! Z jakiej fabryki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Dzięki. 3-49 z 1-szej Moskiewskiej. Koperta ma ładnie położony chrom, a tym podobno się wyróżniał Czystopol, ale po 66 latach nie ogarniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Ja mam również 3-49 z 1M, trochę w gorszym stanie i chyba 2-53 z Czystopola w świetnym stanie, ale jakoś mi się za małe wydają, nawet jak na mój chudy nadgarstek, więc żona nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Czerwone 12-ki zbieram namiętnie. Najstarsza to 4-47. Sowieckie staruszki noszę wyłącznie na podkładkach (np. taki hand made ze Zwiezdą kilka postów wcześniej; do garnituru raczej odpada). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Tym razem nie kolekcjonerski zegarek użytkowy (nie zmieniałem ułożenia wskazówek do foto, ale chyba wszystko widać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Noworosyjska wersja dla turystów Desert Shield Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Mam prawie identyczny - z koronką na 3. Może to kwestia ujęcia ale prezentuje się całkiem rozsądnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Dziś znowu speedy. To chyba jedyna Omega (i moja pierwsza) która mnie tak urzekła. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Filip, Ty to tak każdej mówisz... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Dynamic też jest na liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Nie nosiłbym Mam prawie identyczny - z koronką na 3. Może to kwestia ujęcia ale prezentuje się całkiem rozsądnie Ja bym nie nosił oryginału Leżałby w pudełku na honorowym miejscu Zegarek z ciekawą historią, wyprodukowano tylko 10 tyś sztuk. Mało oryginałów trafia na aukcje. Większość to takie właśnie wariacje na temat. Wciskano je w koperty od Amfibii, od Komandirskiego itd. Ale co Wostok, to Wostok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi