proki1971 Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 a ja dziś założyłem to dawno nie używany był ale dwa dni miałem w garniturze więc pasowało Świetny Igor, nie pamiętam żebyś go kiedykolwiek pokazywał nawet w KMZiZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Kawał zegara. U mnie wczoraj było tak. Spotkanie zegarkowe kmziz. Sorry Waldek, Twoja żaba musiała wypłynąć No , widzę Filip, że było na bogato - Roleksy., Pamy , itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Zdjęcie z piątku, ale w poniedziałek będzie ten sam zegarek, więc się liczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Wąski, porządny z Ciebie 'Pan' - nie zaniedbujesz żadnej ze swoich pociech i na spacer zabierasz rotacyjnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Niestety wiele zaniedbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 Ten Prim, mimo że zmęczony życiem nadal 'robi robotę' Ps. Czy masz na sobie koszulę jeansową, na którą tyle polowałeś? Na co padł Twój wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 Tak, jeansowa, kupiona z firmy którą zasugerował Misza - marka niechętnie wymieniana na forum, ale koszula daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 Świetny ten Prim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 Siedzisz przyczajony, ale jak już coś pokażesz to z wysokiego C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 Dziś staruszek Kirowski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 24 Luty 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 Dziś zenek: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 Dziś zenek: ] Bardzo ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 Kurcze Filip, jest moc! Nieziemsko piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 Ten jest 'tylko' b.ładny - pięknego 'Trąba' (bez urazy Filip ) sprzedał... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 25 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 Tego JLC pokazywałem ale nie noszę zbyt często Jest zbyt elegancki jak na mój codzienny strój Nie nosze dresów ale ten zegarek jest stworzony do garniturów dziś starsza Stowa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 Stowa/Pallas tez fajna ale zaraz po Pamie jest ten JLC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 Hublot 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 Hublot Z grubej rury… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakow Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 Orient Automatic: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 U mnie ubogo… wręcz minimalistycznie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 Nie potrzeba 'wodotrysków' żeby była Klasa! Świetnie wygląda ten Gerlach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 25 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 Koval masz rację w 100% Ten Gerlach wygląda bardzo ładnie i ten pasek tez pasuje Czyja to robota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 Koval masz rację w 100% Ten Gerlach wygląda bardzo ładnie i ten pasek tez pasuje Czyja to robota? Pasek? Szczerze mówiąc, nie wiem. Podpisane są "nickstraps". Zamówiłem kilka razem z zegarkami. Często je noszę, a szczególnie lubię ten: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi