igor Napisano 2 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Tak było na wczorajszym małym spotkaniu Panerai w Warszawie Było tez kilku Paneristi bez Panerai 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Piękny Nomos Maćku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 retrospektywne zdjęcie z kolonii nad morzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBJ Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 CH... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 retrospektywne zdjęcie z kolonii nad morzem? Fakt, że w tych czasach Casio było luksusem A tymczasem wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 7 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 CH... Bardzo ładny Jaka to średnica zegarka i ile masz w nadgarstku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 Podpowiem 38mm, a obiektyw optycznie powiększa zegarek z tej perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Poczciwy Lorus z "blizną" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBJ Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Tak, większość Chronoswissów ma średnicę 38 mm ale ten -aż 44 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Piękny ten chronoswiss. Bardzo podobają mi się te sikory, jednak nienawidzę mesh'a.. sam nie wiem dlaczego.... Budzą może u mnie skojarznie z udającymi nowobogackich biznesmenami wczesnych lat 90. Oczywiście jednak rozumiem, że mogę znajdować się w mniejszości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Ja nosiłem Timemastera 44mm na brązowym pasku, wyglądał świetnie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 8 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 I żałuje Filip że go do ciebie nie kupiłem Zdjęcie nie z dziś ale było miło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBJ Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Mesh - bo grąco,.. a dziś IMHO najładniejszy z moich CH 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 10 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wit76 Napisano 10 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2015 A z mym zegarkiem jest w polskiej mentalności - trochę nawet złowieszczo Po pierwsze jest to limitowana wersja, inspirowana i zrobiona na wzór zegarka z Wołgi -21. Tej samej "czarnej Wołgi" z polskich dziecięcych ulicznych hororków No a żeby było jeszcze śmieszniej - jeden z 300 powstałych egzemplarzy powędrował do wielkiego miłośnika Wołgi 21 Towarzysza PUTINA Ale przynajmniej mam jeszcze jedną gotową historyjkę pod ręką (czy raczej na ręce), do opowiedzenia przy koniaczku... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 11 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2015 Fajny zegarek; można o nim gdzieś poczytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wit76 Napisano 11 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2015 w sumie to nie bardzo - po polsku to chyba wcale. Jeśli tylko tu http://www.ablogtowatch.com/uniq-m21-watch-review/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 11 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2015 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
corse999 Napisano 11 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2015 Zdjęcie z wczoraj ale dziś również na ręku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 11 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi