Tanatos70 Napisano 9 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2021 Świetny minimalistyczny (gdzie te słonie, antylopy, aligatory i strusie 😉) pasek od @Pepo: 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 9 Maj 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2021 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 12 Maj 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2021 12 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2021 Ekstra klasyk:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 12 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2021 8 minut temu, eye_lip napisał: Ekstra klasyk:) @eye_lip była kilka lat temu wersja z jasną tarczą bez daty, nie wiesz czy można ją jeszcze gdzieś dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 12 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2021 Ta wersja jest nadal dostępna w wielu sklepach ale koperta jest złota i w związku z tym zegarek kosztuje kilka razy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 12 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2021 https://ch24.pl/basel-2014-longines-conquest-heritage-1954-2014/ Była też wersja w stali. Conquest Heritage jest świetny. Ja na pewno kiedyś kupię wersję z jasną tarczą (z datą lub bez). Dla mnie idealną wersją byłaby - jasna tarcza, koperta stal, brak daty, manual (dzięki czemu pewnie byłoby kilka mm mniej grubości). Może Longines zrobi kiedyś taką wersję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 12 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2021 Też się zastanawiałem nad datą ale ostatecznie stwierdziłem że mi się podoba i fajnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2021 @DeanM W najbliższej przyszłości Longines raczej nic takiego nie zrobi bo w ogóle nie stosuje manualnych mechanizmów, niestety. A szkoda bo prawilny manual potrafi siedzieć;) 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 14 Maj 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2021 Wczoraj mierzyłem w salonie mojego graala, czyli Lange 1, a dziś wracając na ziemię na ręku coś fajnego z Japonii: 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 16 Maj 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2021 Spamik niedzielny: 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 21 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2021 Zegar roboczy: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 24 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2021 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 24 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2021 Ostatnio naszam, ku ocaleniu od zapomnienia. Sejkacze rzodzo 💪 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 31 Maj 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2021 Nowy nabytek na który polowałem jakiś czas - Piaget Protocole, tarcza z kamienia - tygrysiego oka, zegarek z manualnym Piaget 9P, całość grubości mankietu marynarki;) 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 1 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2021 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 3 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2021 @Szydlowskydecyzja w wiadomej sprawie już zapadła ? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 3 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2021 @Tanatos70 masz na myśli zakup zegarka ? 🙂 Chciałbym przymierzyć DJ36/41 żeby zobaczyć ja będzie leżał OP36/41 ale bardzo możliwe że wezmę BB58 . W planach na najbliższe lata budowa domu więc z zegarkiem nie poszaleje 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2021 Kupuj Rolexa bo jak zaczniesz budowę to zapomnisz na długi czas o jakichkolwiek zakupach, właśnie to przerabiam😆 A w temacie: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 3 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2021 10 godzin temu, Szydlowsky napisał: @Tanatos70 masz na myśli zakup zegarka ? 🙂 Dokładnie: kup Rolexa . Ja kolegi posłuchałem i zapomniałem o nowych... na dwa lata. Z okładem 😁. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 4 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2021 @eye_lip @Tanatos70może to dziwne ale Żona też tak mówi 😆 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 5 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2021 W dniu 4.06.2021 o 07:01, Szydlowsky napisał: @eye_lip @Tanatos70może to dziwne ale Żona też tak mówi 😆 No i nie masz wyjścia. Należy żony słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 5 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2021 @Tanatos70 ma racje - święty spokój nie ma ceny, @Szydlowsky - nie szarżuj😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2021 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 9 Czerwiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2021 Urlopowo 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi