eye_lip Napisano 21 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2019 Dziś (mniej więcej) równolatek: 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 21 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2019 @eye_lip nosisz te stare zegarki tylko, jakbyś potrzebował jakiejś pomocy finansowej to daj znać, pomożemy 😜 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marsik Napisano 21 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2019 W dniu 20.08.2019 o 09:01, adamW napisał: Nie mogę przestać ślinić się na widok tego Seiko. Daj znać, jeśli będziesz chciał się kiedyś pozbyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 22 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 22 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 7 godzin temu, Marsik napisał: Nie mogę przestać ślinić się na widok tego Seiko. Daj znać, jeśli będziesz chciał się kiedyś pozbyć Poluj np na OLX. To model SRPB41, Seiko Presage. Ja swoj kupilem na OLX wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marsik Napisano 22 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 4 godziny temu, adamW napisał: Poluj np na OLX. To model SRPB41, Seiko Presage. Ja swoj kupilem na OLX wlasnie. Znam model oczywiście. Od jakiegoś czasu już o nim myślałem. Aktualnie na portalach cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 22 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 Godzinę temu, Marsik napisał: Znam model oczywiście. Od jakiegoś czasu już o nim myślałem. Aktualnie na portalach cisza Sprawdź na Long Island Watch. Nigdy tam nie zamawiałem ale na pewno trzeba się liczyć z jakimiś dodatkowymi opłatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 Dziś 36000bph z 1968 roku.. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markos Napisano 22 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 W dniu 23.07.2019 o 08:57, adamW napisał: Podrzucisz ref. albo link do tego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 22 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 Tissot heritage 1948 jak się nie mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 23 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 23 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2019 miała być zielona Autavia w brązie, a potem Kontiki w stali - jest zielona Kontiki w brązie, czyli ciągle kręci mnie mech i paprocie 10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 24 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 24 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2019 Odpowiedni zegarek w odpowiednim miejscu 😉 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 24 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2019 Ultra slim: 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 25 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2019 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 25 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2019 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 25 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2019 6 godzin temu, adamW napisał: Już 3 razy sarb opuszczał i wracał do mojej kolekcji, jak tak patrzę na Twoje zdjęcia, to najchętniej raz jeszcze kupiłbym obie kolorystyki... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 25 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2019 Oldschool 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 25 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2019 @eye_lip, czy to jest współczesna wersja Twojego vintage Longines'a?: https://dolinski.pl/longines-heritage-1945-l2.813.4.66.0/ Jeśli tak- to jest jakiś znak dla mnie ponieważ godzinę temu wrzuciłem go do koszyka u Dolińskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2019 Tak, mniej więcej;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 25 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2019 2 godziny temu, abnegat napisał: Już 3 razy sarb opuszczał i wracał do mojej kolekcji, jak tak patrzę na Twoje zdjęcia, to najchętniej raz jeszcze kupiłbym obie kolorystyki... Trochę spamuje tymi Sarbami ale jakoś nie chcą z nadgarstka zejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 26 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2019 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marsik Napisano 26 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2019 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 27 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2019 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi