Marcin_L Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 Nie wiem, dla kogo ta focia, ale Czarny Samuraj wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikeman1 Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 bikeman, to dwa zupełnie różne zegarki. Model słoneczny ma swoich przeciwników i tyle samo zwolenników jednak to pewna 'nowinka' w świecie zegarków. Wydaje mnie się, że zegarki z klasycznymi automatycznymi mechanizmami dużo wolniej tracą na wartości. W cej cenie zdecydowanie możesz trafić coś rozsądnego w automacie, choć dużo większy wybór będziesz miał w zegarkach używanych (nie myl ze zużytymi ) Jesli chodzi o solara, to nie nowosc dla mnie, mam Raisemana ( foto na poprzedniej stronie ), mam wyjściową Delbane, która tak apropos mimo swietnego stanu jest juz ze mna prawie 23 lata. A teraz chciałem coś takiego "do jeansów, do koszuli", zeby nie było nudne, cos z charakterem Edit: Co myślą o tej Adriatice? Ps. W tle leży Adriarica Aviator Chrono...tyle ze kwarc:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikeman1 Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Sory za post pod postem, ale nie chciałem go piaty raz edytować dziś jeszcze raz do sklepu, przymiarka Aviatora do koszuli ( casual ) i chyba decyzja zapadnie...kwarc Ronda 540, mocny fluor, podobniez święci cala noc:), no i wydaje mi sie ciekawy wygląd jak za taka cenę. Ps. Także przepraszam juz za ten jedno stronicowy OT:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 8 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Dobre sumo nie jest złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikeman1 Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2015 Na 8ma do pracy:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2015 Dobre sumo nie jest złe To nie sumo . Pierwszy to FFF a drugi chyba mod 007. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2015 Mój błąd. To oczywiście zmodyfikowane 7002. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2015 7002 do pozazdroszczenia Ja teraz szukam Pepsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2015 Może się niebawem okazać, że jest do 'wyjęcia' w dobrej cenie, więc możesz wstępnie reflektować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2015 Kto wie, kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 10 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Dziś Concord Impresario: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebrazklasa Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Również Zenith Chronomaster XXT Open. Ktoś w pierwszym poście w tym temacie ma styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikeman1 Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 A co koledzy sądzą o takiej "piątce"? Można by tego parciaka wymienić na brąz skórkę i nabralby charakteru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 11 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 W drodze do Katowic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Bikeman1, to piątka z serii sports więc nie ma co narzekać. Dobry skórzany pasek z przeszyciem pod kolor sekundnika lub nawet pasek typu rally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikeman1 Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Bikeman1, to piątka z serii sports więc nie ma co narzekać. Dobry skórzany pasek z przeszyciem pod kolor sekundnika lub nawet pasek typu rally Dzięki za pomoc...a może byś jeszcze pomógł odnośnie paska...gdzie cos takiego mógłbym dostać ( jak na foto ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Daleko nie masz, dla przykładu (kolejność przypadkowa/alfabetyczna): - @eye lip; - @igor; - @MK Leathers; Wszystko to forumowicze, fachowcy specjalizujący się w ręcznym wyrobie pasków do zegarków. Z doświadczenia wiem, ze ograniczeniem jest tylko Twoja wyobraźnia (i budżet ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikeman1 Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Zdazylem juz sie zorientować w temacie...dzięki dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 11 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 W drodze z Katowic korek sie trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Korek? - Nie w drugą stronę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 11 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Korek inny a zegarek ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Strasznie lubie tego stenka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 W końcu mój projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi