Marcin_L Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Nie wiem, dla kogo ta focia, ale Czarny Samuraj wymiata Cytuj
bikeman1 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 bikeman, to dwa zupełnie różne zegarki. Model słoneczny ma swoich przeciwników i tyle samo zwolenników jednak to pewna 'nowinka' w świecie zegarków. Wydaje mnie się, że zegarki z klasycznymi automatycznymi mechanizmami dużo wolniej tracą na wartości. W cej cenie zdecydowanie możesz trafić coś rozsądnego w automacie, choć dużo większy wybór będziesz miał w zegarkach używanych (nie myl ze zużytymi ) Jesli chodzi o solara, to nie nowosc dla mnie, mam Raisemana ( foto na poprzedniej stronie ), mam wyjściową Delbane, która tak apropos mimo swietnego stanu jest juz ze mna prawie 23 lata. A teraz chciałem coś takiego "do jeansów, do koszuli", zeby nie było nudne, cos z charakterem Edit: Co myślą o tej Adriatice? Ps. W tle leży Adriarica Aviator Chrono...tyle ze kwarc:/ Cytuj
bikeman1 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 Sory za post pod postem, ale nie chciałem go piaty raz edytować dziś jeszcze raz do sklepu, przymiarka Aviatora do koszuli ( casual ) i chyba decyzja zapadnie...kwarc Ronda 540, mocny fluor, podobniez święci cala noc:), no i wydaje mi sie ciekawy wygląd jak za taka cenę. Ps. Także przepraszam juz za ten jedno stronicowy OT:) 1 Cytuj
igor Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 1 Cytuj
maciato Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Dobre sumo nie jest złe To nie sumo . Pierwszy to FFF a drugi chyba mod 007. 1 Cytuj
Koval Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Mój błąd. To oczywiście zmodyfikowane 7002. Cytuj
paparazzo Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 7002 do pozazdroszczenia Ja teraz szukam Pepsi Cytuj
Koval Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Może się niebawem okazać, że jest do 'wyjęcia' w dobrej cenie, więc możesz wstępnie reflektować... Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 10 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Dziś Concord Impresario: 10 Cytuj
zebrazklasa Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Również Zenith Chronomaster XXT Open. Ktoś w pierwszym poście w tym temacie ma styl Cytuj
bikeman1 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 A co koledzy sądzą o takiej "piątce"? Można by tego parciaka wymienić na brąz skórkę i nabralby charakteru? Cytuj
paparazzo Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Bikeman1, to piątka z serii sports więc nie ma co narzekać. Dobry skórzany pasek z przeszyciem pod kolor sekundnika lub nawet pasek typu rally Cytuj
bikeman1 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Bikeman1, to piątka z serii sports więc nie ma co narzekać. Dobry skórzany pasek z przeszyciem pod kolor sekundnika lub nawet pasek typu rally Dzięki za pomoc...a może byś jeszcze pomógł odnośnie paska...gdzie cos takiego mógłbym dostać ( jak na foto ) Cytuj
Koval Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Daleko nie masz, dla przykładu (kolejność przypadkowa/alfabetyczna): - @eye lip; - @igor; - @MK Leathers; Wszystko to forumowicze, fachowcy specjalizujący się w ręcznym wyrobie pasków do zegarków. Z doświadczenia wiem, ze ograniczeniem jest tylko Twoja wyobraźnia (i budżet ) Cytuj
bikeman1 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Zdazylem juz sie zorientować w temacie...dzięki dzięki Cytuj
igor Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 W drodze z Katowic korek sie trafił Cytuj
Koval Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Korek? - Nie w drugą stronę... 1 Cytuj
igor Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Korek inny a zegarek ten sam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi