Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bikeman, to dwa zupełnie różne zegarki.

Model słoneczny ma swoich przeciwników i tyle samo zwolenników jednak to pewna 'nowinka' w świecie zegarków. Wydaje mnie się, że zegarki z klasycznymi automatycznymi mechanizmami dużo wolniej tracą na wartości.

W cej cenie zdecydowanie możesz trafić coś rozsądnego w automacie, choć dużo większy wybór będziesz miał w zegarkach używanych (nie myl ze zużytymi ;) )

Jesli chodzi o solara, to nie nowosc dla mnie, mam Raisemana ( foto na poprzedniej stronie ), mam wyjściową Delbane, która tak apropos mimo swietnego stanu jest juz ze mna prawie 23 lata. A teraz chciałem coś takiego "do jeansów, do koszuli", zeby nie było nudne, cos z charakterem :)

Edit:

Co myślą o tej Adriatice? Ps. W tle leży Adriarica Aviator Chrono...tyle ze kwarc:/

post-3374-0-43443800-1431058437_thumb.jp

post-3374-0-04775100-1431059042_thumb.jp

post-3374-0-85936000-1431059105_thumb.jp

Opublikowano

Sory za post pod postem, ale nie chciałem go piaty raz edytować:) dziś jeszcze raz do sklepu, przymiarka Aviatora do koszuli ( casual ) i chyba decyzja zapadnie...kwarc Ronda 540, mocny fluor, podobniez święci cala noc:), no i wydaje mi sie ciekawy wygląd jak za taka cenę.

Ps. Także przepraszam juz za ten jedno stronicowy OT:)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Bikeman1, to piątka z serii sports więc nie ma co narzekać.

Dobry skórzany pasek z przeszyciem pod kolor sekundnika lub nawet pasek typu rally :)

Dzięki za pomoc...a może byś jeszcze pomógł odnośnie paska...gdzie cos takiego mógłbym dostać ( jak na foto )

post-3374-0-05775600-1431351746_thumb.jp

Opublikowano

Daleko nie masz, dla przykładu (kolejność przypadkowa/alfabetyczna):

- @eye lip;

- @igor;

- @MK Leathers;

Wszystko to forumowicze, fachowcy specjalizujący się w ręcznym wyrobie pasków do zegarków. Z doświadczenia wiem, ze ograniczeniem jest tylko Twoja wyobraźnia (i budżet ;-)