+Immune+ Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Wzrosły do jakiego poziomu? Bo ja się zatrzymałem na 1 200 zł.Wzrosły o 20-25% w zależności czy chcesz zamówić buty klejone czy szyte. Druga opcja w większości przypadków kosztuje obecnie średnio 1,500 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 17 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2012 Pan Wielądek przenosi się z Marszałkowskiej w nowej miejsce. Prawdopodobnie Nowowiejska / Waryńskiego. W związku z tym sprzedaje gotowe obuwie z wystawy. Jest tam sporo bardzo ładnych butów w rozmiarach 40-45 w niezłych cenach ok. 900 zł. Myślę, że to spora okazja. Są angielki, golfy, a nawet czarne smukłe lotniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcviper Napisano 4 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 900 to byłaby super cena; ja za te lotniki usłyszałem 1200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blue Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Pan Wielądek przenosi się z Marszałkowskiej w nowej miejsce. Prawdopodobnie Nowowiejska / Waryńskiego. Bylem u Pana Wieladka wczoraj. Zrezygnowal z przenosin na Nowowiejska. Do lipca tego roku bedzie na Marszalkowskiej. Co od lipca, nie wiadomo. Niestety, Mistrz wspominal rowniez o mozliwym zwinieciu dzialalnosci. O ile dobrze zrozumialem, problem tkwi w planowanym remoncie budynku w ktorym znajduje sie pracownia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Byłem ostatnio u Pana Wielądka i niestety naprawia już tylko kupione u niego buty, innych nie przyjmuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tokar Napisano 21 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2013 Panowie, ja szyłem buty u p. Wielądka w lutym (pokazywałem je na forum). Szykuję się do kolejnego zamówienie na jesieni. Zamka załada ale będzie "działał" w domu Telefon ten sam co do zakładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 23 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2013 http://natemat.pl/69215,zawod-przeszlosci-szewc-jan-wieladek-robil-buty-dla-prezydentow-i-ambasadorow-teraz-nie-ma-komu-oddac-zakladu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kravone Napisano 5 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2013 http://m.warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,106541,14380051,Slynny_szewc_z_Marszalkowskiej_zamyka_warsztat__WIDEO_.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2013 Panowie, ja szyłem buty u p. Wielądka w lutym (pokazywałem je na forum). Szykuję się do kolejnego zamówienie na jesieni. Zamka załada ale będzie "działał" w domu Telefon ten sam co do zakładu. Małe dementi na prośbę p. Jana - zakład niekoniecznie będzie czynny, a raczej z rozmowy w końcówce lipca wynikało, że nie będzie czynny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcviper Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 czy zakład jeszcze działa czy już się zamknął ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 9 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2013 Zamknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur.... Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Witam, Czy ktoś kontaktował się ostatnio z P.Wielądkiem? Wiem że po zamknięciu lokalu szył w domu.. Zgubiłem numer... Szyje...żyję..? Ktoś,coś .. Pozdrawiam ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi