+Immune+ Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Wzrosły do jakiego poziomu? Bo ja się zatrzymałem na 1 200 zł.Wzrosły o 20-25% w zależności czy chcesz zamówić buty klejone czy szyte. Druga opcja w większości przypadków kosztuje obecnie średnio 1,500 złotych. Cytuj
torunianin Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Pan Wielądek przenosi się z Marszałkowskiej w nowej miejsce. Prawdopodobnie Nowowiejska / Waryńskiego. W związku z tym sprzedaje gotowe obuwie z wystawy. Jest tam sporo bardzo ładnych butów w rozmiarach 40-45 w niezłych cenach ok. 900 zł. Myślę, że to spora okazja. Są angielki, golfy, a nawet czarne smukłe lotniki. Cytuj
mcviper Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 900 to byłaby super cena; ja za te lotniki usłyszałem 1200 Cytuj
blue Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Pan Wielądek przenosi się z Marszałkowskiej w nowej miejsce. Prawdopodobnie Nowowiejska / Waryńskiego. Bylem u Pana Wieladka wczoraj. Zrezygnowal z przenosin na Nowowiejska. Do lipca tego roku bedzie na Marszalkowskiej. Co od lipca, nie wiadomo. Niestety, Mistrz wspominal rowniez o mozliwym zwinieciu dzialalnosci. O ile dobrze zrozumialem, problem tkwi w planowanym remoncie budynku w ktorym znajduje sie pracownia. Cytuj
RadekM Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Byłem ostatnio u Pana Wielądka i niestety naprawia już tylko kupione u niego buty, innych nie przyjmuję. Cytuj
Tokar Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 Panowie, ja szyłem buty u p. Wielądka w lutym (pokazywałem je na forum). Szykuję się do kolejnego zamówienie na jesieni. Zamka załada ale będzie "działał" w domu Telefon ten sam co do zakładu. Cytuj
tomek Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 http://natemat.pl/69215,zawod-przeszlosci-szewc-jan-wieladek-robil-buty-dla-prezydentow-i-ambasadorow-teraz-nie-ma-komu-oddac-zakladu 2 Cytuj
kravone Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 http://m.warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,106541,14380051,Slynny_szewc_z_Marszalkowskiej_zamyka_warsztat__WIDEO_.html 1 Cytuj
skar Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Panowie, ja szyłem buty u p. Wielądka w lutym (pokazywałem je na forum). Szykuję się do kolejnego zamówienie na jesieni. Zamka załada ale będzie "działał" w domu Telefon ten sam co do zakładu. Małe dementi na prośbę p. Jana - zakład niekoniecznie będzie czynny, a raczej z rozmowy w końcówce lipca wynikało, że nie będzie czynny. Cytuj
mcviper Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 czy zakład jeszcze działa czy już się zamknął ? Cytuj
Artur.... Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Witam, Czy ktoś kontaktował się ostatnio z P.Wielądkiem? Wiem że po zamknięciu lokalu szył w domu.. Zgubiłem numer... Szyje...żyję..? Ktoś,coś .. Pozdrawiam ☺ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi