Styleman Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4inHand Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Pozdrowienia z Florencji 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin_L Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Pozdrowienia z Florencji Uaj em si ej, uaj em si ej !!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Styleman Posted January 13, 2015 Author Report Share Posted January 13, 2015 Pierwszy dzień. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smamaj Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Tak jakoś smutno w tym roku. Mniej zdecydowanych kolorów niż w poprzednich edycjach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantin Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Irku, z jakiej strony są te zdjęcia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swordfishtrombone Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 sami brodacze?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Styleman Posted January 13, 2015 Author Report Share Posted January 13, 2015 Zbiór z różnych stron ,jutro mam dostać od swoich fotografów którzy są na miejscu obszerna foto relacje Ale wszyscy mówią ze impreza coraz gorsza,chociaż jest wciaz na pierwszym miejscu w świecie mody męskiej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smamaj Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Pamiętam że z wcześniejszych edycji zdjęcia do tej pory krążą i są na czasie a już ostatnia edycja letnia nie odbiła się takim echem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szego Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Wieje trochę nudą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek_W Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Wieje trochę nudą. nudą? ten pan w kapeluszu z zielonych glonów wpisuje się w trend pitti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogas2000 Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Czy oni kompletnie powariowali z tymi brodami? Prawie wszyscy mają brody - nieistotne, że ich pozbycie odmłodziłoby ich o dobre kilka lat, ale trzeba lansować nową modę. Swoja drogą znowu sporo osób "przebranych", a nie ubranych, ale to akurat norma na Pitti - taki urok chyba tej imprezy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Styleman Posted January 13, 2015 Author Report Share Posted January 13, 2015 Prosiłem fotografów o trochę ujęć ludzi klasycznie ubranych ,zobaczymy czy im sie uda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smamaj Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Broda odmładza ale często odbiera męskość, ja od zawsze nosze zarost lub brodę bo jego brak robi ze mnie "zniewieściałego" gościa przynajmniej w moim odczuciu. To targi mody więc chcą się napatoczyć fotografom więc się przebierają ale lepiej tak niż super konserwatywnie bo w końcu marynarka czy garnitur to nie ma być zbroja tylko forma wyrażania swojego indywidualnego stylu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosze Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Widać nowy trend - mnie się podoba - wcześniej murek był 100% męski, a teraz pojawiły się ładne panienki. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swordfishtrombone Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Broda odmładza ale często odbiera męskość, Chyba odwrotnie? Ja nie narzekam, od lat jestem zawołanym brodaczem (chociaż po ostatnich wydarzeniach w Paryżu poważnie zastanawiam się nad zgoleniem zarostu, ale to temat na oddzielną rozmowę). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smamaj Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 fakt , broda dodaje męskości , a jej brak odmładza i to bardzo . W potoku myśli źle napisałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JD! Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Czy oni kompletnie powariowali z tymi brodami? Prawie wszyscy mają brody - nieistotne, że ich pozbycie odmłodziłoby ich o dobre kilka lat, ale trzeba lansować nową modę. Swoja drogą znowu sporo osób "przebranych", a nie ubranych, ale to akurat norma na Pitti - taki urok chyba tej imprezy. Ta moda ma ładnych parę lat, a to, że jakaś stażystka napisała artykuł pt. "lumberseksualizm" to kiepski wyznacznik co jest nowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Styleman Posted January 14, 2015 Author Report Share Posted January 14, 2015 Pitti Uomo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waski Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Panowie, kończymy analizę i ocenę społeczeństwa włoskiego, ocenę urody kobiet na zamieszczanych fotografiach, zamieszczanie zdjęć laureatów konkursów piosenek (chyba, że pojawili się na Pitti). Krótko mówiąc, kończymy OTy. Proszę nie zapominać jaki jest tytuł tematu. A Pitti jakie jest każdy wie, może się podobać lub nie. Proszę również o trzymanie poziomu w umieszczanych komentarzach! Wątek oczyszczony! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Styleman Posted January 14, 2015 Author Report Share Posted January 14, 2015 Ikony włoskiej mody męskiej na Pitti Uomo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denior Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Wydaje mi się ze pojawiają się stonowane zestawy, w opozycji do wszech obecnych kolorów na Pitti.Sztruksowy(?) płaszcz:Zdjęcia wzięte stąd: http://www.stilmasculin.ro/street-style-pitti-uomo-87-powered-by-louis-purple-ziua-2/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post 4inHand Posted January 14, 2015 Popular Post Report Share Posted January 14, 2015 Ciekawe, że nie ma zdjęć żadnych Azjatów. Na mnie jak zwykle robili największe wrażenie. Widziałem też mnóstwo świetnie ubranych mężczyzn, którzy wcale nie przeginali. Po prostu na zdjęciach jest tylko placyk gdzie pojawiają się ci, którzy niemal "muszą", bo są ikonami i wszyscy na nich czekają a obok nich aspiranci, którzy zwyczajnie walczą o uwagę i przyjechali po to żeby tam siedzieć... IMO trochę słabo wypada pastwienie się nad tą imprezę zza klawiatury. Na dokładne obejrzenie wszystkich pawilonów cały dzień raczej nie wystarczy więc te kilka fotek to naprawdę zaledwie namiastka. A wśród wystawców można znaleźć przegięcia (komu monki z casentino?), ale zdecydowana większość to ubrania, którymi nie pogardziłby nawet najbardziej wybredny elegant. 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosze Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Nick nie zawiódł - ale monki chyba przegapił Natomiast jestem ciekaw, ilu kolegów dostrzegło, że spodnie są dwukolorowe!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantin Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Dla mnie extra:) 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts