Vit Napisano 16 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2013 W związku z tym, że temat ucichł wrzucam coś na koniec dnia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael34 Napisano 17 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 17 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2013 w ramach parafrazy: http://www.youtube.com/watch?v=PfWcEi6Q2-U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 17 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2013 A ja właśnie znalazłem coś takiego i słucham 3 raz z rzędu Coś dla miłośników wikingów, piwa, gitar i Kirka Douglasa. Napełnijcie rogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cet Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 Max Lilja - Twin Peaks Theme on Cello, mogło by być jeszcze przyjemniej bez tych "upiększaczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 A ja dziś katuje coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 A ja dziś katuje coś takiego: miejscami jakbym słyszał OST z "Twierdzy":) @Cet - mimo, iż wolę oryginał to Max daje radę @Breslauer - jakbym cofnął się o jakieś 10 lat do czasów studiów:) Żeby nie było i ja coś dorzucę. Jako że mamy piąteczek to coś na początek weekendu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 Ja z kolei robię sobie listę płyt, które chciabym mieć i niestety muszę przebrnąć przez ponad 20 cykli symfonii Beethovena aby wybrać te ciekawsze. Może ktoś ma jakieś rekomendacje? Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 Ja z kolei robię sobie listę płyt, które chciabym mieć i niestety muszę przebrnąć przez ponad 20 cykli symfonii Beethovena aby wybrać te ciekawsze. Może ktoś ma jakieś rekomendacje? Pozdrawiam, Dr To zależy, który z cykli jego twórczości najbardziej Ci odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2013 Całkiem przyjemna do codziennej tułaczki komunikacją miejską jest Stromae - Racine carrée. Po wsłuchaniu się w tekst jest w nich dość ciekawy opis tego co dzieje się w głowie wykonawcy. Zdecydowanie lepsze niż sieczka polsko i anglojęzycznych wykonawców puszczanych w radio, przerywanych reklamami o problemach ze stolcem i nietrzymaniu moczu (tudzież swędzeniu, pieczeniu i zapachu okolic intymnych). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 GANDALF "You Upset The Grace Of Living" Kojący nerwy kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiernal Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Jeżeli ktoś z Was, Panowie, lubi czasami jazzowo/bluesowe nastroje - polecam ten utwór jak i całą płytę. Nagrałem ją jakiś czas temu w domu, zawsze tłumaczę ten styl jako niepoprawną elegancję, Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 Dawno nic ode mnie nie było. http://www.youtube.com/watch?v=ykD_GNROXUk Pozdrawiam, Dr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Zdecydowanie za mało osób zna muzykę neoklasycystów amerykańskich, takich jak Irving fine czy Lukas Foss. Pozdrawiam, Dr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guchy Napisano 9 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2013 Natomiast na dzisiejszą pogodę polecam " starego dziada" legendę bluesa B.B Kinga.http://www.youtube.com/watch?v=-Y8QxOjuYHg 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 10 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2013 Bardzo dobry utwór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 dla miłośników muzyki z bondów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 U mnie zaś na tapecie Święto Wiosny: Pozdrawiam, Dr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosemary Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Przyjemnie bardzo zagrany klasyk Django Reinhardta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Pozdrawiam, Dr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 Polskie drogi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael34 Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosemary Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 Ostatnio bardzo często sięgam po muzykę francuską i coraz bardziej mi się podoba. )http://www.youtube.com/watch?v=Po-UIoDdu2M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziubdziub Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 Scott Walker - artysta tworzący w początkowym okresie w stylistyce tzw. "barokowego popu" (bogate aranżacje, instrumentarium częściowo występujące również w muzyce klasycznej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi