Blondas Napisano 16 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2017 Dzięki Panowie za spotkanie. Miałem obawy, czy nie będzie zbytnio dandysowo, bo ze mnie taki dandys jak z koziej... trąba. Ale było po prostu fajnie, trochę za głośno. Do następnego razu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 16 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2017 Dziękuję Panowie za dobre spotkanie - do następnego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haz Napisano 16 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2017 Dzięki za fajny wieczór Panowie, było bardzo miło 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 16 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2017 Dziekuje Panowie za przybycie, frekwencja niezła, Kraków żyje jak widać. Milo, ze udało się nam rozruszać Królewskie Miasto. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 17 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2017 Więc ja też - dzięki! Nigdy nie dowiedziałem się tyle o medycynie co w ubiegły piątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 18 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2017 No to zawsze jest ból, jak się kilku lekarzy spotyka. Zawsze wszystko schodzi na medycynę, no prawie zawsze, albo przynajmniej przejściowo. Ale o prawie i prawnikach też to i owo padło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CiRiO Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2017 Szkoda, że nie mogłem wpaść, bo byłem na urlopie. Planujecie już kolejne spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friq Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 Panowie, jaki termin byłby dla was dogodny na kolejne spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 @Friq Mi z grubsza dowolny, elastyczny jestem. Czasem tylko weekendy moga odpadac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 11 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2017 Czwartki lub piątki wieczorem, jak ostatnio. @Haz, @whale, @Blondas - jak u Was z czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 11 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2017 Piątki wieczór raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haz Napisano 11 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2017 Mnie się ciężko obecnie deklarować - jak coś ustalicie, to po prostu zobaczę, czy dam radę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 12 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2017 W piątki może być, standardowo po 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nejfan Napisano 9 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2018 Czy ktoś z forumowiczów byłby chętny na spotkanie jeszcze przed świętami? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 9 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2018 Chętnie, czwartek lub piątek w tym tygodniu brzmi dobrze 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi