Jakub84 Napisano 18 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2023 3 godziny temu, chojnas44 napisał: Jak Meka wypada w porównaniu jakościowym z Berwickami? Ze względu na małą stopę nie mam za dużego wyboru i waham się między Berwickami 3488 a Meka G111C Berwicki miałem okazje przymierzać w KB i mógłby być mniejsze. Meki nie mieli dostępnej na Powiślu a jest dostępna jeszcze w mniejszych rozmiarach. Cenowa różnica jest spora, pytanie czy warto dopłacić..? Moje subiektywne odczucie bazujące na doświadczeniach z obiema markami, nie poparte jakąś specjalistyczną analizą : Nie warto aż tyle dopłacać. Ceny butów Meka są (i chyba zawsze były) mocno przesadzone. Mam buty Meka (inny model), bardzo je lubię, ale kupiłem po przecenie i nigdy nie dałbym za nie pełnej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 1 Maj 2024 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2024 Że jak, że co? Że skóra bydlęca „cordovan”😶? https://meka-shoes.pl/produkt/penny-loafers-g51lf9/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Maj 2024 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2024 No a jak, w połączeniu z ekskluzywną metodą goodyear. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Maj 2024 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2024 Cordovan, doberman, jeden pies… https://meka-shoes.pl/kategoria/obuwie-meskie/doberman/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 5 Maj 2024 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2024 Może chodzi o kolor "cordovan"? Oczywiście nie ma takiego koloru per se, ale nawet jak szukasz na ebayu, i wpiszesz "cordovan", to w większości otrzymasz buty z chromexcelu o kolorze "cordovan no 8"/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi