Adam Pers Napisano 9 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2014 Panowie, niezmiernie miło było poznać, szczerze powiedziawszy zostałem zaskoczony bardzo pozytywnie. Pozostaje pozostać w kontakcie i spotkać się po raz kolejny. Z pozdrowieniami Piotr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 Witam Panów i zgłaszam się niniejszym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 I jam Poznańczyk z babki prababki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 1 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2015 Koledzy, wszystko wskazuje na to, że szykuje się nam grubsza impreza w Poznaniu. zapraszam osoby, które dotychczas się nie ujawniły. pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Koledzy, impreza BwB w Poznaniu ogłoszona, zapraszam tutaj: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3646-tylko-m%C4%99ska-klasyka-pozna%C5%84-21-czerwca-2015-roku/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Koledzy z Poznania, gdzie w Poznaniu moglibyśmy się spotkać? Jaki dzień by wam odpowiadał? Myślę o końcu marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Rzadko chodzę do klubów/pubów, więc nic konkretnego polecić nie mogę, ale popytam znajomych o dobre miejsce na tego rodzaju spotkanie. Jeśli chodzi o dzień tygodnia, spróbuję się dostosować do wyznaczonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Rozmawiałem na temat ewentualnego spotkania w Poznaniu z użytkownikiem Adam Pers ostatnio, więc wydaje mi się, że idea jest słuszna. Jeżeli chodzi o mnie, myślę, że soboty są najlepsze. Koniec marca/początek kwietnia powinny mi odpowiadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Pers Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Koleżanki i Koledzy, proponuje Cabballero Cigar Lounge, samo centrum, cisza spokój, dużo cygar i fajne alkohole w dobrych cenach. Pytanie też czy kolacja wchodzi w grę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Czy pasowałoby wam spotkanie w piątek 1 kwietnia, w godzinach wieczornych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Wstępnie myślę, że data mi pasuje. Powiedzcie tylko proszę, czy w proponowanym Cabballero Cigar Lounge bardzo czuć zapach palonych cygar? Bo naprawdę nie przepadam za dymem tytoniowym, a mimo, że z tak błahego powodu nie opuściłbym spotkania to lepiej wiedzieć zawczasu EDIT: Nawet nie wstępnie, ale data na pewno mi pasuje i trafiła idealnie. Szczerze popieram 1 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Termin mi pasuje i chętnie pojawię się na spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Pers Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Termin dogodny, również się pojawię. Mateuszu ciężko mi ocenić "upierdliwość" dymu, całość jest świetnie wentylowana, najlepiej będzie jeżeli wybierzesz się osobiście i sam ocenisz. Jeżeli będzie to nie do zniesienia to myślę, że możemy zmienić miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Termin dogodny, również się pojawię. Mateuszu ciężko mi ocenić "upierdliwość" dymu, całość jest świetnie wentylowana, najlepiej będzie jeżeli wybierzesz się osobiście i sam ocenisz. Jeżeli będzie to nie do zniesienia to myślę, że możemy zmienić miejsce. Skoro mówisz, że wentylacja jest świetna to ufam. Nie ma sensu żeby zmieniać miejsca spotkania ze względu na jednego uczestnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 To jak będzie ze spotkaniem 1.04? Ilu mamy chętnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Myślę że całkiem sporo. Ze swojej strony powiem, że przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Ja również rozważam pojawienie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Myślę, że również dam radę się pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Tzn. mam nadzieję, że nie zrobi się z tego zamiejscowy zlot osób ze Szczecina a na serio, przewiduję dużą frekwencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBJ Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 MIło bedzie mi dołączyć do spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Pers Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Zarezerwuję nam stolik w Caballero, jeżeli rozumiem Szczecin wybiera się w sporej delegacji, czy miejsce na 20 osób, będzie wystarczające? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Od nas będą 2-3 osoby max, także jeżeli miałbym strzelać to 20 osób powinno wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Pers Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Czy godzina 19:30 Państwu odpowiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Dla mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Dla mnie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi