Burgund Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Adresu nie podam, nie pamietam. Jak jestem na miejscu w Czechach, to wiem jak trafić. Mały zakład, mała uliczka. Kiedys znajomy mi polecił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Nie jesteś w stanie odnaleźć tego np. na google maps? Chętnie bym się przeszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burgund Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Popatrze w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 To napiszesz nam gdzie się mieści zakład K.Hajeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Nie mogę oderwać oczu http://ilquadrifoglio-kobe.com 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Nie dziękuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burgund Napisano 31 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2013 Od znajomego szewca z Pakistanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2014 Florencja Gdyby nie Azjaci to wiele z tych pięknych miejsc byłoby tylko wspomnieniem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2014 Zagadka: jaki to producent i jaka skóra? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2014 Skóra piękna, a że nie mam najmniejszych szans, żeby trafić, to prowokacyjnie strzelę: NORD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2014 Pudło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2014 Producent TJ. Nad skórą jeszcze myślę. edit: pomyślałem i myślę, że to coś jaszczurowatego, ale gatunku nie podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2014 Ja bym powiedział, że to jakaś jaszczurka, a robił chyba TJ. Edit: Ehhh, Bartek wyprzedziłeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2014 Iguana TJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2014 Piękne to, to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Kto miał zgadnąć, jak nie Filip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Niejeden, niejeden. Ostatnio byłem u TJa zostawić buty na wymianę podeszwy, ale wychodził i nic mi nie pokazywał, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Sutor Mantellassi, mocne przeceny z 500e na 250e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Z ciekawości, gdzie jest ten sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Ten jest we Florencji ale jest jeszcze drugi flagowy sklep w Mediolanie,adresy poniżej http://www.sutormantellassi.com/pages/stores Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Połączenie skóry z, tak popularnym ostatnio na forum, casentino. Buty wykonał florencki szewc Roberto Ugolini. Moim zdaniem są brzydkie ale co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Świat zwariował. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Producent wełny casentino ma fenomenalnego PRowca. Kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 To jakiś partacz, zobaczcie jak dokładnie jest wykonany ażur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi