Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ode mnie również serdeczne gratulacje dla zwycięzców oraz dla p. Joanny!

I bardzo dziękuję za docenienie także i mojego zgłoszenia. Znaczek But w Butonierce będę nosił z dumą, a kiedyś może i mnie będzie dane zostać członkiem Stowarzyszenia.

Opublikowano

Dziękuję członkom jury oraz gratuluję kreatywności wszystkim uczestnikom zabawy. 

Mnogość pomysłów potwierdza, że różnorodność jest znaczącym atutem tego Forum.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie. :)

Opublikowano

Dzień Dobry

Bardzo dziękuję za wyróżnienie (podwójne  wyróżnienie– a to prawie jak wygrana , prawda ?;)).Jest mi niezmiernie miło .

Gratuluję wszystkim laureatom .

Wszystkich uczestników pozdrawiam bardzo serdecznie.

Ze względu na to , że posiadam pewną wiedzę tajemną chciałabym teraz w całkowitej konspiracji napisać wiadomość do Pana Bakera –oczywiście liczę na to , że zostanie to tylko między nami ;).

Otóż mam pewną teorię:

Z tego co pamiętam oboje wybraliśmy ten sam model butów Shoepassion –dokładnie granatowo-koniakowe Oxfordy No 382. (gratuluje gustu ;)) I teraz proszę sobie wyobrazić sytuacje , w której jury dochodzi do wniosku , że nasze zgłoszenia zasługują na I nagrodę…ogłoszenie wyników , wręczenie nagród…i słyszymy „LEFT SHOE MODEL NO 382 GOES TO…BAKER!” and „RIGHT SHOE  MODEL NO 382 GOES TO…JOANNA!”…i w tym momencie ja wpadam w szał i zaczynam krzyczeć  , że ja prawego  buta nie chcę, że ja muszę mieć lewego buta a Pan , że nigdy w życiu lewego buta mi nie odda …a że Joanna to zodiakalny Skorpion a Pan Baker „wygląda” na człowieka o trudnym charakterze zaczyna się walka….widzi Pan już co się dzieje…wybucha afera…w mediach dochodzą do głosu Obrońcy Prawego Buta , rozpoczyna się dyskusja o dyskryminacji, równym traktowaniu itp….teraz już Pan rozumie , prawda? ;)

Stąd nasze wyróżnienie ;)

Udanego dnia wszystkim życzę.

Joanna

Opublikowano

Stanowczo potrzeba tu komisji! Przecież ewidentnie widzimy faworyzowanie prezentacji audiowizualnych i dyskryminacje prozy i poezji. To przykład działania wiadomych sił dążących do zniszczenia polskiej kultury przez zniechęcanie do czytania! Do tego nick zwycięzcy ewidentnie wskazuje na zakamuflowaną opcje niemiecką! :ph34r:

PS. Gratulacje. ;)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Ze względu na to , że posiadam pewną wiedzę tajemną chciałabym teraz w całkowitej konspiracji napisać wiadomość do Pana Bakera –oczywiście liczę na to , że zostanie to tylko między nami ;).

Otóż mam pewną teorię:

Z tego co pamiętam oboje wybraliśmy ten sam model butów Shoepassion –dokładnie granatowo-koniakowe Oxfordy No 382. (gratuluje gustu ;)) I teraz proszę sobie wyobrazić sytuacje , w której jury dochodzi do wniosku , że nasze zgłoszenia zasługują na I nagrodę…ogłoszenie wyników , wręczenie nagród…i słyszymy „LEFT SHOE MODEL NO 382 GOES TO…BAKER!” and „RIGHT SHOE  MODEL NO 382 GOES TO…JOANNA!”…i w tym momencie ja wpadam w szał i zaczynam krzyczeć  , że ja prawego  buta nie chcę, że ja muszę mieć lewego buta a Pan , że nigdy w życiu lewego buta mi nie odda …a że Joanna to zodiakalny Skorpion a Pan Baker „wygląda” na człowieka o trudnym charakterze zaczyna się walka….widzi Pan już co się dzieje…wybucha afera…w mediach dochodzą do głosu Obrońcy Prawego Buta , rozpoczyna się dyskusja o dyskryminacji, równym traktowaniu itp….teraz już Pan rozumie , prawda? ;)

Stąd nasze wyróżnienie ;)

Udanego dnia wszystkim życzę.

Joanna

Pani Joanno, zapewne byłoby tak, jak Pani sugeruje, z tym, że ja oczywiście nie oddałbym prawego buta a nie lewego (mój avatar jest nieprzypadkowy ;)). 

Miłego! 

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Pani Joanno, zapewne byłoby tak, jak Pani sugeruje, z tym, że ja oczywiście nie oddałbym prawego buta a nie lewego (mój avatar jest nieprzypadkowy ;)). 

Miłego! 

Panie Baker

Musze się do czegoś przyznać....moje okrzyki , że niby nie chcę prawego buta miałby na celu wprowadzenie Pana w błąd...w momencie kulminacyjny walki  ja prawego buta miałabym już  dawno na nodze ;)i żeby mi go odebrać trzeba by mi kończynę uciąć...o swojej wygranej jestem zatem przekonana ale żeby Panu nie było przykro to ja pozwoliłabym Panu "je"-oxfordy odwiedzać...z Poznania do mnie całkiem niedaleko...jak rzut oxfordem ;)

Pozdrawiam

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Gratuluję wszystkim zwycięzcom, oraz pozostałym, wszystkie zgłoszenia były warte przeczytania / obejrzenia.

Dodatkowo szacun dla firmy SHOEPASSION za świetny pomysł na konkurs.