Secondhand Dandy Napisano 8 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2012 Z lewej letni Austin Reed, 52% bawełny, 48% jedwabiu, z prawej jedwabny House of Frasier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 8 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2012 Fajnie, ale używane prawidła to prawie jak używane skarpety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2012 Prawidła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 9 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2012 Prawidła? Wychodzi na to, że niektórzy wchodzą tez na bloga - nie powiem, żebym się z tego nie cieszył Prawidłom zafundowałem odkażenie w warsztacie szewskim takie samo, jakie można zastosować w przypadku używanych butów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Chabrowe chino z H&M i niebieski pasek zakupiony na jakimś straganie w Niemczech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Dyskusja przeniesiona: viewtopic.php?f=1&t=2395&p=79802#p79802 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d_box Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Ostatnie nabytki. Rękawiczki - Wittchen Pasek - Bytom Portfel - kupiony w jakimś butiku w galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Ile dałeś za rękawiczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d_box Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Cena z wyprzedaży 109zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Dorzuciłbyś kilkanaście/-dziesiąt zł i miałbyś rękawiczki bespoke z prawdziwej skóry (Czesław Jamroziński). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 + 30 zł irchowe, + 10 zł z "normalnej" skóry. Jakoś nie miałem serca pisać, ale proc - czytasz w moich myślach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Dorzuciłbyś kilkanaście/-dziesiąt zł i miałbyś rękawiczki bespoke z prawdziwej skóry (Czesław Jamroziński). Można u niego zamawiać przez internet bez osobistej wizyty w Warszawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Nie, ale z sympatii do Ciebie mogę Ci pomóc w zamówieniu. Nie trzeba zamawiać bespoke, żeby być zachwyconym. Pierwszy raz wszedłem do zakładu z myślą: chcę mieć rękawiczki bespoke. Jak wybrał z dotychczas zrobionych i wsunął na moją dłoń... już nie chciałem innych. Jakby dla mnie zrobione. Bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 + 30 zł irchowe, + 10 zł z "normalnej" skóry. Jakoś nie miałem serca pisać, ale proc - czytasz w moich myślach... No masz, musiałem tego dnia wyglądać wyjątkowo elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d_box Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Wiem ale z Krakowa kawałek do Warszawy jest, jak będę przy okazji to wpadnę bo potrzebuje jeszcze czarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Może Cię przekonamy do zmiany koloru na bardziej radosny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d_box Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Może Cię przekonamy do zmiany koloru na bardziej radosny? Nie no różowe odpadają Jaki kolor masz na myśli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Zależy, do czego chcesz nosić, w każdym razie czarne są dość grobowe... Ja mam bordowe ale jeśli chcesz ciemne, to może wybierz granatowe? Popatrz tu: http://www.szarmant.pl/zolte-rekawiczki-irchowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Dorzuciłbyś kilkanaście/-dziesiąt zł i miałbyś rękawiczki bespoke z prawdziwej skóry (Czesław Jamroziński). Sugerujesz, że rękawiczki od Wittchena są ze skory ekologicznej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Dorzuciłbyś kilkanaście/-dziesiąt zł i miałbyś rękawiczki bespoke z prawdziwej skóry (Czesław Jamroziński). Interesujaca sprawa. Wlasnie szukam rękawiczek fall/winter 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Dorzuciłbyś kilkanaście/-dziesiąt zł i miałbyś rękawiczki bespoke z prawdziwej skóry (Czesław Jamroziński). Sugerujesz, że rękawiczki od Wittchena są ze skory ekologicznej? Z chińskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maladjusted Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Dorzuciłbyś kilkanaście/-dziesiąt zł i miałbyś rękawiczki bespoke z prawdziwej skóry (Czesław Jamroziński). Sugerujesz, że rękawiczki od Wittchena są ze skory ekologicznej? Z chińskiej. Agree. Kupiłem w zeszłym roku i niestety strasznie jest już z nimi słabo, więcej błędu nie powtórzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Kolego Misza - zestaw dodany tutaj: viewtopic.php?f=1&t=4&p=80020#p80020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Dzięki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Meermin monks Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi