Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

lustro pewnie i by się dało po miesiącu ;) tak jak i na tych białych...

Jak to załatwiłem? poprosiłem Panią że chciałbym je oddać, ale przy okazji wziąć coś innego. Wpadły mi w oko te drugie białe z lepszą podeszwą, ale i te mango. Zagadałem i w końcu Pani mi mówi: "jak Pan weźmie jeszcze jedną parę to po 99pln/para są dla Pana" ah ten urok Gucia ;)

Farciarz ;-) Już na Allegro mają zabójczo niskie ceny, ale to mnie zabiło... Te pierwsze białe i zamszaki jak nic wyjdzie z zamówienia NC chyba sobie zamówię. Reszta średnio mi się podoba, trochę szkoda, że nie mają w ofercie klasycznych loafersów.

EDIT

A MDK to już klasyk. Pamiętam jak w podstawówce się w to zagrywałem :-)

EDIT2

Sprecyzowanie o które białe buty mi chodziło

inne białe już z ładną podeszwą

Taki mają trochę nos zadarty, czy mi się wydaje na tym zdjęciu?

plecionka na lato (niestety nie było jaśniejszych)

A te są świetne! Choć faktycznie chciałyby być takie miodowe lub orzechowe.

Przez ostatni miesiąc przewracałem w Vistuli półki i wieszaki ..... zaszalałem:) 3 marynarki, 6 koszul w tym jedna z nowej kolekcji, spodnie 2 pary i juz dalej zapomniałem co .... bo najnowszy nabytek to ekstra ogromna szafa z Inde.....:) dłuuuga na 5,75m :) a ja nie mam się w co ubrać hehe:)

post-2314-13658921635336_thumb.jpg

Ratujesz naszą gospodarkę przed kryzysem ;)

Breslauer...zapewne Wrocławiak, właśnie wróciłem od Was z zakupów dzisiaj. W Vistuli widziałem nową kolekcję, gdzie była piękną błękitną marynarka. Muszę ja mieć, podoba mi się jej żywy kolor ...taki radosny, w sam raz do wiosenno-letnirj euforii.

Buty faktycznie piękne. Zresztą podejrzanie podobne do moich ;-)

Słuchajcie, mówicie, że piękne...no to cieszę się, jednak zobaczcie watek z Egzotyką, tam jest fota wg której firma miała zrobić ten model. Jednak po porównaniu gdy przyszły są całkiem inne niż chciałem. Bardzo się wkurzyłem, jakoś dochodzę do siebie nosząc je dzisiaj:)

Buty miały być jasno i ciemno czerwone, a są wiśniowe. Będę pisał do sprzedawcy, że się nie wykazał:)

Witam

Wiadomo, ze krysys wiec aby zostalo wiecej pieniedzy na nasze zakupy proponuje kupic zonie zamiast dwoch par butow (1 para plaskie do samochodu 2 para na szpilkach) jedna pare :D:D:D

przepraszam ale nie moglem sie opanowac.

pozdrawiam

post-2868-13658921647509_thumb.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.