Krzysiek_W Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 lustro pewnie i by się dało po miesiącu tak jak i na tych białych... Jak to załatwiłem? poprosiłem Panią że chciałbym je oddać, ale przy okazji wziąć coś innego. Wpadły mi w oko te drugie białe z lepszą podeszwą, ale i te mango. Zagadałem i w końcu Pani mi mówi: "jak Pan weźmie jeszcze jedną parę to po 99pln/para są dla Pana" ah ten urok Gucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Pod koniec lat 90 wydano grę komputerową o tytule MDK. Twórcy rozwijali ten skrót jako Murder Death Kill. Jakoś mi się te trzy słowa przypomniały po obejrzeniu powyższych trzech zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Pamiętam tę grę Krzysiek to jakaś ogólnpolska "sale" akcja norda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 rozumiem że Ci się nie podobają, ale MDK? (miejski dom kultury?) Filip, no właśnie chyba nie, bo na allegro te buty są 3 krotnie drożej. Koło mnie jest sklep który raz na jakiś czas daje takie promocje EDIT: MDK - podobne nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Farciarz Już na Allegro mają zabójczo niskie ceny, ale to mnie zabiło... Te pierwsze białe i zamszaki jak nic wyjdzie z zamówienia NC chyba sobie zamówię. Reszta średnio mi się podoba, trochę szkoda, że nie mają w ofercie klasycznych loafersów. EDIT A MDK to już klasyk. Pamiętam jak w podstawówce się w to zagrywałem EDIT2 Sprecyzowanie o które białe buty mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Czyli jestem starszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 inne białe już z ładną podeszwąTaki mają trochę nos zadarty, czy mi się wydaje na tym zdjęciu? plecionka na lato (niestety nie było jaśniejszych)A te są świetne! Choć faktycznie chciałyby być takie miodowe lub orzechowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 17 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2012 Prawie nowy nabytek, bo jeszcze go nie mam Na wąsko, z manszetem i pod szelki. Wchodzę w to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 17 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2012 Jeśli to jest szary, a paski są jasnoszare, to na sobie dziś miałem dokładnie taką samą kamizelkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 18 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2012 Przez ostatni miesiąc przewracałem w Vistuli półki i wieszaki ..... zaszalałem:) 3 marynarki, 6 koszul w tym jedna z nowej kolekcji, spodnie 2 pary i juz dalej zapomniałem co .... bo najnowszy nabytek to ekstra ogromna szafa z Inde..... dłuuuga na 5,75m a ja nie mam się w co ubrać hehe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 18 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2012 Ratujesz naszą gospodarkę przed kryzysem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 18 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2012 Ratujesz naszą gospodarkę przed kryzysem na smutki kryzysu trzeba sobie humor poprawiać heh:) najlepiej nowymi ciuchami i butami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 18 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2012 Ratujesz naszą gospodarkę przed kryzysem Breslauer...zapewne Wrocławiak, właśnie wróciłem od Was z zakupów dzisiaj. W Vistuli widziałem nową kolekcję, gdzie była piękną błękitną marynarka. Muszę ja mieć, podoba mi się jej żywy kolor ...taki radosny, w sam raz do wiosenno-letnirj euforii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 W rzeczywistości ich brąz jest jaśniejszy - chociaż nadal stosunkowo ciemny. (Na moim monitorze przynajmniej jest bardzo, bardzo ciemny). Marka "Prima moda" (http://www.primamoda.com.pl/). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 Oto mój nowy nabytek, przyszło o 16.00 dzisiaj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 zzadzior 13 - to Ty jesteś ten od premii za stadion narodowy? Pokaż szafę w środku. A buty piękne, czekam niecierpliwie na ich pojawienie się w kontekście ubrania w CMDNS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 Buty faktycznie piękne. Zresztą podejrzanie podobne do moich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 Buty faktycznie piękne. Zresztą podejrzanie podobne do moich Słuchajcie, mówicie, że piękne...no to cieszę się, jednak zobaczcie watek z Egzotyką, tam jest fota wg której firma miała zrobić ten model. Jednak po porównaniu gdy przyszły są całkiem inne niż chciałem. Bardzo się wkurzyłem, jakoś dochodzę do siebie nosząc je dzisiaj:) Buty miały być jasno i ciemno czerwone, a są wiśniowe. Będę pisał do sprzedawcy, że się nie wykazał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 zzadzior 13 - to Ty jesteś ten od premii za stadion narodowy? Pokaż szafę w środku. A buty piękne, czekam niecierpliwie na ich pojawienie się w kontekście ubrania w CMDNS Co to jest CMDNS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 Co to jest CMDNS? Temat: Co mam dziś na sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 Co to jest CMDNS? Temat: Co mam dziś na sobie. Żebyście mnie zaraz skarcili hehehe NEVER:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edward Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Witam Wiadomo, ze krysys wiec aby zostalo wiecej pieniedzy na nasze zakupy proponuje kupic zonie zamiast dwoch par butow (1 para plaskie do samochodu 2 para na szpilkach) jedna pare przepraszam ale nie moglem sie opanowac. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Dobre! Myślałem o zaprojektowaniu takich butów kilka lat temu, widząc w Holandii kobiety jeżdżące na rowerach w szpilkach (i w futrach) Kto jest producentem tego cuda? Pozdr, wojvv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edward Napisano 24 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2012 Kiedys szukalem producenta ale nie znalazlem tych butow. Zdjecia mialem na PC. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 24 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2012 http://www.zeberka.pl/art.php?id=13419 http://pinkrockcandy.net/fashion/2007/0 ... mer-shoes/ http://www.camileonheels.com/index.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi