pol606 Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Drodzy Forumowicze, zapraszam na spotkanie forumowe, które odbędzie się 10.08.2013 w Salonie Śląskim. Proszę osoby zainteresowane o wpisywanie się w tym temacie, ułatwi to sprawę organizacyjną. Pozdrawiam Paweł Cytuj
kamil Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 O której godzinie? Nie chcę deklarować, ale kto wie... Cytuj
pol606 Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 Bardzo się cieszę, Kamil dla Ciebie, dobierzemy godzinę indywidualnie Wieczorkiem, pewnie koło 18. Cytuj
Vitty Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Dawno Was chłopaki nie widziałem:) Też będę! Cytuj
Francuz Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Też się zgłaszam Pzdr, Francuz Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 dołożę wszelkich starań aby się zjawić Cytuj
pol606 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Widzimy się w sobotę, jeśli ktoś jeszcze chce się dopisać - zapraszam. Cytuj
damiance Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Pawle, czy tam można na jakimś projektorze / większym telewizorze film wyświetlić? Cytuj
damiance Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2013 będzie wreszcie pogodnie 1 Cytuj
pol606 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Przecież Prezes przyjeżdża, to chyba oczywiste, że pogodę zamówiłem. Cytuj
pol606 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Widzimy się jutro o godzinie 18:00 w Salonie Śląskim, gdyby ktoś nie mógł przyjść, bardzo proszę o taką informację na telefon lub forum. Dziękuję i do zobaczenia!!! Cytuj
Shimoyama Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Pawle, czy tam można na jakimś projektorze / większym telewizorze film wyświetlić?Pawle,Jak by był problem, to mogę przynieść projektor. Zadzwoń, lub daj mi znać mailem. Cytuj
pol606 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Dzięki ale darowaliśmy sobie ten pomysł. Nie ma tam nawet kawałka wolnej ściany Cytuj
wyvern Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Mogę się delikatnie spóźnić bo nie wiem, czy uda mi się wyjść z pracy przed 18. Cytuj
pol606 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Panowie, bardzo dziękuję za wczorajsze spotkanie. Cieszy mnie coraz wyższa frekwencja i zainteresowanie tego typu rozrywką, szczególne podziękowania kieruje do Prezesa Stowarzyszenia, który zaszczycił nas swoją obecnością. Mam nadzieję, że będziemy nadal spotykać się w tak zacnym gronie. 2 Cytuj
Shimoyama Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Panowie, bardzo dziękuję za wczorajsze spotkanie. Cieszy mnie coraz wyższa frekwencja i zainteresowanie tego typu rozrywką, szczególne podziękowania kieruje do Prezesa Stowarzyszenia, który zaszczycił nas swoją obecnością. Mam nadzieję, że będziemy nadal spotykać się w tak zacnym gronie. Ja również dołączam się do podziękowań za świetne spotkanie, tematów było dużo, a czasu jak zwykle zbyt mało. Kiedy kolejne spotkanie? Cytuj
damiance Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Koledzy, dziękuje za przyjęcie we Wrocławiu! Faktycznie czasu była zdecydowanie za mało. Tematy rozmów jak zwykle wciągające, sartorialne i nie tylko. Jestem w stu procentach przekonany, że ekipa ze Śląska stanowi silny fundament naszych forumowo-stowarzyszeniowych inicjatyw. Macie ciekawe miejsce na spotkania, macie swojego krawca, piękne miasto - działajcie i organizujcie się! pozdrawiam, Damian Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Również dziękuję Pawłowi za zorganizowanie spotkania, mini wycieczkę po Wrocławiu oraz afterparty a także wszystkim którzy przybyli i sprawili że atmosfera była przesympatyczna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi