pol606 Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 Drodzy Forumowicze, zapraszam na spotkanie forumowe, które odbędzie się 10.08.2013 w Salonie Śląskim. Proszę osoby zainteresowane o wpisywanie się w tym temacie, ułatwi to sprawę organizacyjną. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 O której godzinie? Nie chcę deklarować, ale kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 12 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 Rownież się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 12 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 Bardzo się cieszę, Kamil dla Ciebie, dobierzemy godzinę indywidualnie Wieczorkiem, pewnie koło 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitty Napisano 13 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2013 Dawno Was chłopaki nie widziałem:) Też będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Francuz Napisano 14 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2013 Też się zgłaszam Pzdr, Francuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2013 dołożę wszelkich starań aby się zjawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Będę na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyvern Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Prawdopodobnie się zjawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 4 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2013 Widzimy się w sobotę, jeśli ktoś jeszcze chce się dopisać - zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 4 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2013 Pawle, czy tam można na jakimś projektorze / większym telewizorze film wyświetlić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 8 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2013 będzie wreszcie pogodnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 8 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2013 Przecież Prezes przyjeżdża, to chyba oczywiste, że pogodę zamówiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 9 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2013 Widzimy się jutro o godzinie 18:00 w Salonie Śląskim, gdyby ktoś nie mógł przyjść, bardzo proszę o taką informację na telefon lub forum. Dziękuję i do zobaczenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 9 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2013 Pawle, czy tam można na jakimś projektorze / większym telewizorze film wyświetlić?Pawle,Jak by był problem, to mogę przynieść projektor. Zadzwoń, lub daj mi znać mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 9 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2013 Dzięki ale darowaliśmy sobie ten pomysł. Nie ma tam nawet kawałka wolnej ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyvern Napisano 10 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2013 Mogę się delikatnie spóźnić bo nie wiem, czy uda mi się wyjść z pracy przed 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 11 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2013 Panowie, bardzo dziękuję za wczorajsze spotkanie. Cieszy mnie coraz wyższa frekwencja i zainteresowanie tego typu rozrywką, szczególne podziękowania kieruje do Prezesa Stowarzyszenia, który zaszczycił nas swoją obecnością. Mam nadzieję, że będziemy nadal spotykać się w tak zacnym gronie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 11 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2013 Panowie, bardzo dziękuję za wczorajsze spotkanie. Cieszy mnie coraz wyższa frekwencja i zainteresowanie tego typu rozrywką, szczególne podziękowania kieruje do Prezesa Stowarzyszenia, który zaszczycił nas swoją obecnością. Mam nadzieję, że będziemy nadal spotykać się w tak zacnym gronie. Ja również dołączam się do podziękowań za świetne spotkanie, tematów było dużo, a czasu jak zwykle zbyt mało. Kiedy kolejne spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 11 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2013 Koledzy, dziękuje za przyjęcie we Wrocławiu! Faktycznie czasu była zdecydowanie za mało. Tematy rozmów jak zwykle wciągające, sartorialne i nie tylko. Jestem w stu procentach przekonany, że ekipa ze Śląska stanowi silny fundament naszych forumowo-stowarzyszeniowych inicjatyw. Macie ciekawe miejsce na spotkania, macie swojego krawca, piękne miasto - działajcie i organizujcie się! pozdrawiam, Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2013 Również dziękuję Pawłowi za zorganizowanie spotkania, mini wycieczkę po Wrocławiu oraz afterparty a także wszystkim którzy przybyli i sprawili że atmosfera była przesympatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi