Panam Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 W dniu 6.09.2018 o 20:13, saphir.pl napisał: Jakiś włam na serwer? Niestety nie mogę jeszcze nic napisać. Ale już niedługo Niedługo czyli mniej więcej ile? dni, tygodnie, miesiące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 17 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 Dziękuję za wszystkie uwagi. Przekazujemy je ludziom odpowiedzialnym za poszczególne sfery. Jedne trafiają na podatny grunt, inne nie, ale o wszystkich się dyskutuje. @el-biczel, filtr producentów in progress + kilka innych kwestii. @Krzysztof G, nie pilotuję tego projektu w całości, bo ze względu na ilość obowiązków musimy je jakoś dzielić, ale również sugestie techniczne z chęcią przekazuję. Nie potrafię i nie dam rady jednak prowadzić publicznej dysputy na ten temat. Po prostu oddaję to w inne, decyzyjne ręce i ufam, nawet jeżeli coś wydaje mi się inaczej. @roter6, bardzo ważna sprawa! Cały czas o tym myślę! Częściowo już się zmieniło, bo spięliśmy np. ciemne brązy ze sobą w filtrach mimo tego, że są to różne skóry, z różnych źródeł. Podobnie z jasnymi brązami, średnimi ... itd. Ale to jest cały czas dla mnie bardzo nieczytelne i na pewno będę chciał to zmienić! @Panam, tyle się dzieje, że nie pamiętam już o którym projekcie pisałem, ale jeżeli o tym, który mam obecnie na głowie to mam nadzieję, że to kwestia ... dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 Chodzi mi o buty, w których w środku jest napisane "PATINE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 17 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 No to potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 @saphir.pl Rozważcie takie nazwy kat.: Rozmiar (po co słowo dostępne?), Skóra, Kopyto, Podeszwa. W skórach kolory brązowy, czarny, niebieski, zielony, bordowy. Ewentualnie beżowy? Myślę, że można dodać zamsz, skóra licowa. I tak user może wybrać kilka naraz. Albo dodatkowy filtr: zamsz, licowa, aksamit? Tylko nie wiem czy to nie jest przerost formy nad treścią. Sugerowałbym też zamiast kolorowych belek dać nazwę koloru i w kwadracie/prostokącie próbkę koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 18 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2018 Wstawki anglojęzyczne bym usunął m.in. AUTUMN/WINTER 2018 bo nie każdy zna angielski i zrobienie całej strony po angielsku jeżeli jest taka potrzeba. Nie wiem skąd ten trend mieszania języków, bardzo źle to wygląda. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 18 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2018 Za to w wersji mobilnej na patine.shoes opcja schowania menu jest po polsku a strona po angielsku. Równowaga we wszechświecie zschowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2018 @roter6, myślę podobnie i podobnie będziemy próbowali kombinować. @nets, słuszna uwaga. Myślę, że u nas aktualnie wynika to z wygody, braku czasu, uwagi ... do poukładania. @Krzysztof G, dzięki za punkt! Pozostało jeszcze kilka takich miejsc do wyprostowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 28 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2018 Wleciało sporo nowego do działu skarpetkowego Z tej okazji trwa przez kilka dni PROMOCJA, którą objęte są wszystkie francuskie produkty (czytaj: również kremy i pasty). Trochę więcej o samych skarpetach z nowych kolekcji i manufakturze, w której są produkowane:https://blog.patine.pl/skarpety-nie-tylko-dla-franuskich-politykow/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2018 4 godziny temu, saphir.pl napisał: Wleciało sporo nowego do działu skarpetkowego Z tej okazji trwa przez kilka dni PROMOCJA, którą objęte są wszystkie francuskie produkty (czytaj: również kremy i pasty). Trochę więcej o samych skarpetach z nowych kolekcji i manufakturze, w której są produkowane:https://blog.patine.pl/skarpety-nie-tylko-dla-franuskich-politykow/ LCF są bardzo fajne, szkoda tylko że cena dość wysoka... Natomiast w kwestii trwałości, świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2018 Rozmiar obuwia nie zgadza się w dwóch parach (45,5/11,5), w outlecie. Animacja na cały obrazek nie wyglądała by ładniej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 1 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2018 Dzięki! Słuszna uwaga rozmiarowa! Co do animacji, do rozważenia. Sam skłaniałbym się na TAK, ale nie wiem czy przepchnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2018 Wie ktoś jak wypadają kopyta 955 i 777 przy 962? Widziałem zdjęcia na stronie ale szczerze mówiąc mam wrażenie, że jestem ślepy i nie jestem w stanie jednoznacznie określić różnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 Taki detal a wręcz pierdoła .Ale czy dało by radę zrobić aby kliknięcie w rozmiar obuwia z poziomu podstrony (animacji z rozmiarami) automatycznie ustawiało wybrany rozmiar na stronie produktu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 19 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 @Rudolf, proponuję skontaktować się w tej sprawie z supportem z prośbą o zdjęcia porównawcze i opinię. @Krzysztof G, nie jest to takie proste. Kombinowaliśmy, ale na razie odpuściliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 Może kiedyś uda się wprowadzić tą opcje bo sam się na tym złapałem,że chciałem tak kliknąć Mam jeszcze kilka detali do osoby pilotującej ten projekt; - font szeryfowy w dziale ze skarpetkami nie pasuje do ogólnej stylistyki forum, oraz różne akapity. - rozmieszczenie zdjęcia z opisu jest bardziej przesunięte od pozostałych zdjęć - w opisie skarpetek dziwne prostokąty - szary prostokąt w jakości skarpetek średnio pasuje (przerobienie go na biały to 5 kliknięć,ewentualnie zmienić rozmieszczenie) - puste miejsce między "zapytaj eksperta" a stopką np. https://patine.pl/tlb-529s-vegano-brown.html *W multirenowacji "nasze marki" macie stare logo Patine do patine.pl , logo Yanko również przekierowuje do patine.pl , i chyba brakuje TLB i Patine shoes/socks skoro to "nasze marki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 22 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 Dzięki Krzysztof za garść wskazówek. Część błędów znana i już nieaktualna. Przed analizą zawsze Ctrl+F5 i najlepiej pod tym kątem przeglądać w oknie incognito. Prawdopodobnie ładuje Ci się nieaktualna już wersja strony z pamięci podręcznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 Jest tak jak piszesz edit........ Ze strony głównej wybór Boot i Split toe nie pokazuje wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 23 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 Hmm ... sprawdzone na kilku kompach i wszystko OK, ale zwrócimy uwagę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 Możliwe że coś było robione bo jak wieczorem czytałem wpis na blogu to link do butów już działał.I na stronie już wszystko grało.Animacje widziałem że już poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 23 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 Tia, trochę się dzieje. Mogą pojawiać się jeszcze błędy, ale prostujemy, prostujemy ... problem w tym, że zawsze jest coś do poprawienia i to się nigdy nie kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renty Napisano 25 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2018 Będą w najbliższym czasie monki na gumie (mix)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2018 Są https://patine.pl/tlb-543s-boxcalf-black.html Czy coś więcej w najbliższym czasie? Obawiam się, że nie, ale najlepiej dla pewności dopytać supportu, który ma zawsze info z pierwszej ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 27 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2018 O co chodzi z tymi procentami przy wyborze kwoty karty podarunkowej np.1 200 zł (+2400,02%) daje kwotę 1250,01 , przy wyborze 1500 zł (+2900,02%) daje kwotę 1500,01 zł? Ktoś to ogarnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 27 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2018 W istocie błąd sklepu! Dzięki! Zgłoszone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi