swordfishtrombone Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Jednocześnie informuję, że po wielu prośbach i groźbach ceny MTO wróciły dziś do siebie. Czyli za MTO Klient, jak niegdyś dopłaca 0 PLN Ci, którzy już czekają na swoje pary, proszeni są o kontakt pod mailem sklepowym. Ich ceny również zostaną obniżone. Brawo, brawo po trzykroć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Mam małą prośbę / pytanie. Chciałbym kupić ten model zamszowych oksfordów (Satel) http://patine.pl/yanko-435-satel.html, ale mam wrażenie, że zamsz jest zbyt jasny - chciałbym kolor jak w tych monkach (Testa Moro): http://patine.pl/yanko-style-306-goodyear-welted-suede-testa-moro.html. Podsumowując, czy możliwe jest kupno modelu 435 w ciemnym zamszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Jak najbardziej możliwe w ramach MTO: http://patine.pl/mto-stworz-unikalne-yanko.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Jak najbardziej możliwe w ramach MTO: http://patine.pl/mto-stworz-unikalne-yanko.html Dzięki Muszę jeszcze zbadać kwestię rozmiaru. Yanko jeszcze nie mam, z wypowiedzi Marcina fanadobregobuta wynika, że kopyto 915 da się porównać do kopyta AS 109. Nie wie ktoś, które jest "ciaśniejsze"? W kopycie AS 109 mam rozmiar UK 8... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Noszę Yanko na kopycie 915 w rozmiarze 7UK. Tylko mierzyłem buty AS na kopycie 109. W rozmiarze 7UK były dobre, 7,5UK były za długie - nie trzymały pięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Aron, dzieki. To potwierdza, ze moj rozmiar Yanko na kopycie 915 bedzie UK8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Trochę nowego w dziale wiosenno-letnim: http://patine.pl/category/obuwie-klasyczne-mokasyny?horizontal Zapraszamy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Fajne Wersja bez hmm... sznurówek też jest przewidziana na ten sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Daniel, zlitujcie się () i uzupełnijcie tabelę z wymiarami kopyt. Ewentualnie jakiś przelicznik względem istniejącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Można prosić o zdjęcie porównawcze z góry modelu 666 i 498? Mierzyłem kiedyś model 498, buty nie trzymały mi stopy za dobrze. Chciałbym porównać długość przedniej części - jak bardzo przód stopy jest zakryty. Czy dobrze mi się wydaje, że stopa jest bardziej zakryta (lepiej trzymana) w modelu 666 niż w 498? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 A czy planowane są penny loafers? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 15 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Daniel, zlitujcie się ( ) i uzupełnijcie tabelę z wymiarami kopyt. Ewentualnie jakiś przelicznik względem istniejącej. Jak tylko złapię oddech, postaram się nad tym pochylić. Dzięki za kopa! Można prosić o zdjęcie porównawcze z góry modelu 666 i 498? Mierzyłem kiedyś model 498, buty nie trzymały mi stopy za dobrze. Chciałbym porównać długość przedniej części - jak bardzo przód stopy jest zakryty. Czy dobrze mi się wydaje, że stopa jest bardziej zakryta (lepiej trzymana) w modelu 666 niż w 498? Dziękuję. Jak dziś się nie wyrobimy to początek tygodnia! A czy planowane są penny loafers? Niestety nie. No może kilka par w nigrze: Ale to raczej w ramach sampli (4-5 par) pod kątem oględzin i planowania na kolejne lata. Pamiętam też o dynamicznym kopycie! Notatki, notatki ... W tym sezonie pozostaje jeszcze ewentualnie MTO 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Czy z ostatnich nowości (np.: brogsy uranio czy 666 testa) przyjechało po 1 parze z rozmiaru, czy tak szybko się rozeszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 15 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 666 Testa chyba nie mieliśmy. Może chodzi o 498 Suede Testa, które jest od jakiegoś czasu i w tym momencie zostało, to co widać. Brogsy Uranio to był pierwszy próbny strzał i małe badanie rynku, więc ilości na pewno nie były oszałamiające. Nie pamiętam, jak było w tym przypadku, ale na starcie jest to najczęściej po kilka par z popularniejszych rozmiarów i 1-2 pary ze skrajnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 A wolno z ciekawości zapytać jaki jest najpopularniejszy rozmiar? (nie mam biznesu związanego z butami i mieć nie będę; zresztą gdybym miał, to po tygodniu bym wiedział ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 8-8,5 ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 16 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Jasne! To żadna tajemnica W Yanko 7,5 - 8 - 8,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 16 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 A byłem pewny, że 9/43... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2016 Można prosić o zdjęcie porównawcze z góry modelu 666 i 498? Mierzyłem kiedyś model 498, buty nie trzymały mi stopy za dobrze. Chciałbym porównać długość przedniej części - jak bardzo przód stopy jest zakryty. Czy dobrze mi się wydaje, że stopa jest bardziej zakryta (lepiej trzymana) w modelu 666 niż w 498? Dziękuję. Proszę bardzo: Yanko 666 (kopyto 919) vs Yanko 498 (kopyto 955) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 18 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2016 Dziękuję. Jest nadzieja, że model 666 będzie dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 19 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Kilka nowych pozycji w Outlecie! Na przykład: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 ...a za przesunięcie monków zamszowych w testa moro do outletu można podziękować mi osobiście przez PW - dziś kupiłem jedną z ostatnich par i ostatnią w moim rozmiarze. Bardzom podekscytowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 A czy możesz przesunąć 306 tdm z licówki w rozmiarze 8,5 i zwiększyć obniżkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Jak te zamszowe będą pasować to kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi