saphir.pl Napisano 14 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2013 W odpowiedzi na powtarzające się zapytania klientów uprzejmie informuję: Cena wymiany podeszwy w obuwiu Yanko wynosi 550 PLN.Usługa jest kompleksowa i obejmuje renowację/odnowę całego buta - czyszczenie i renowacja cholewki, odnowienie wnętrza obuwia, wymiana wkładek ... . Cena obejmuje przesyłkę zwrotną do klienta. Podejrzewam, że przez kilka dobrych lat nie będzie tego typu zleceń , ale jak się okazuje taka możliwość jest istotną informacją dla klienta podejmującego decyzję, bo pytanie wraca jak bumerang Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2013 Dzięki za info, cena jak najbardziej sensowna. Jakieś nowe modele zamawiacie w najbliższym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2013 Tak, ale póki nie będę miał potwierdzenia, nie chcę się przechwalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 22 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2013 Potencjalnie zainteresowanych informuję, że w przygotowaniu jest aukcja Allegro od 0 PLN bez ceny minimalnej z butami: YANKO 14607 z lekkim uszkodzeniem lica, zaznaczonym na załączonych fotkach.Para jest nowa. Z tego co mi wiadomo, nie była mierzona i nic na to nie wskazuje - czyste i pachnące nowością.Para stanowiła ekspozycję na Targach i kilku innych wydarzeniach.Po powrocie butów na magazyn, dostrzegłem niewielkie mechaniczne uszkodzenie lica (fotka tradycyjnie je uwypukla). Winnego już nie znajdę Przeprowadziłem test - podałem 2 osobom parę, uprzedzając, że są uszkodzone - nie mogły znaleźć defektu.Ja jednak mam świadomość, że jest, więc absolutnie nie sprzedam ich w sklepie jako pełnowartościowych.Uszkodzenie zostało dodatkowo zabezpieczone kremem Renovating Cream, a po zrobieniu lustra pewnie w ogóle będzie lux Model - jak ten z linka:http://patine.pl/yanko-style-607-burgund-goodyear-welted.html RozmiarUK 8,5 Kopyto:960 Szerokość kopyta:G (czyli standard, który większości pasuje) Załączone fotografie przedstawiają sprzedawaną parę Dowód zakupu:Paragon lub FVAT Gwarancja - TAK Cena: licytacja - za ile wylicytujesz, za tyle kupisz Edit:Długości wkładek w obuwiu klasycznym z reguły się nie podaje.Nie ma to specjalnie sensu, gdyż w zależności od kopyta, palce nie zawsze muszą dochodzić do końca.Podaje się natomiast wymiary zewnętrzne - kopyto 960:http://patine.pl/uploads/assets/tabela_rozmiarowa.pdf Z naszych statystyk wynika, że Yanko UK 8,5 wybierają najczęściej użytkownicy z długością stopy 27,5-28cm Jak tylko aukcja będzie gotowa, umieszczę link. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 22 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2013 Aukcja gotowa - zapraszam zainteresowanych do licytacji: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=3651016444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 Aukcja gotowa - zapraszam zainteresowanych do licytacji: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=3651016444 to się nazywa aukcja - jeszcze 13 dni do końca oferty, a już niewiele brakuje do 1k:) Strach się bać jaką cenę osiągną za 2 tygodnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 23 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 Zarzuca mi się na PRIV stronniczość i dyskryminację Jak można popsuć buty tylko w jednym rozmiarze ? Trochę źle się z tym poczułem w związku z tym, jeżeli będą chętni - wystawię jedną z dwóch kolejnych popsutych par (te popsuliśmy już sami z pełną świadomością) Już po najważniejszych targach i innych wystawach w 2013, więc możemy coś oddać Obie pary ręcznie patynowane. "Lustro" gratis Obie pary w rozmiarze UK 9,5. Które wystawić na aukcję od 1 PLN? Są chętni? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 ...chętny to może i bym był, ale obserwując aukcję tych trzewików to zastanawiam się czy poprostu 'taniej' nie wyjdzie zakup bezpośrednio na patine.pl Strzelam --> trzewiki dojdą do 2.000 pln !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 23 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 haha Nie sądzę, ale jeżeli przekroczą cenę sklepową, to nadwyżkę oddam Forumowiczom w Bonach zakupowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 ...trzymamy za słowo! ...żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 Loafersy piękne, monki jak dla mnie wyszły trochę zbyt dandy. Ogólnie szkoda, że to nie mój rozmiar. Nie zostały ci przypadkiem jakieś "odrzuty" w rozmiarze 7,5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 Panowie, zachowujmy się odpowiedzialnie! Pierwszy buty były w rozmiarze 8,5 i wydaje się być rozsądne, aby pozostałe propozycje były również w tym rozmiarze. PRZECIEŻ TO LOGICZNE. Inne rozmiary tnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 Może jakieś "uszkodzone" 44? Byłbym zainteresowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 Zarzuca mi się na PRIV stronniczość i dyskryminację Trochę źle się z tym poczułem w związku z tym, jeżeli będą chętni - wystawię jedną z dwóch kolejnych popsutych par (te popsuliśmy już sami z pełną świadomością) Już po najważniejszych targach i innych wystawach w 2013, więc możemy coś oddać Obie pary ręcznie patynowane. "Lustro" gratis Obie pary w rozmiarze UK 9,5. Które wystawić na aukcję od 1 PLN? Są chętni? Pierwszą parę biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 Panowie saphir to nie dyskont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 Trochę żartujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 23 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 Muszę ponotować sobie dyskontowe zamówienia rozmiarowe i czasem może faktycznie coś podrzucę w ramach promocji, ale nie spodziewajcie się Panowie regularności i pełnych rozmiarówek, bo faktycznie z torbami pójdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 Trochę żartujemy? raczej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 Może jakieś "uszkodzone" 44? Byłbym zainteresowany... 44 to właśnie jest 9,5 Obie pary w rozmiarze UK 9,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 Dzięki, myślałem, że 10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 28 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2013 Mały, prosty konkurs - do wylosowania "Janki" https://www.facebook.com/pages/Patinepl/487941907924204 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2013 Ależ proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 28 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2013 Z facebookiem jestem trochę na bakier, ale chyba się udało Swoją drogą ciekawy system wyłonienia zwycięzcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 28 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2013 Fantazja trochę poniosła, ale chyba nie będzie wątpliwości, że jest uczciwie i nikt nie wygra po układzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2013 poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi