Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje mi się, że miało być tego ciut więcej w tym sezonie, ale to kwestia 1-2 dodatkowych modeli. Nie wiem czy czekamy jeszcze, czy skasowali nam zamówienie ze względu na brak dostępności skór. To się czasem zdarza. Napisz proszę maila do supportu na sklep@patine.pl i tam obsługa będzie miała info z pierwszej ręki. 

Czy pójdziemy natomiast znacznie szerzej w kolejnych sezonach? Zależy od tego, co pokaże partia pilotażowa. 

• Oceniam pozytywnie 1

• 4 weeks later...

Wyprzedajemy BUTY DO PATYNOWANIA - nie dość, że w starych cenach to jeszcze -30% ! 

Także jak ktoś ma ochotę pobawić się w Patyniarza to dobra okazja, która może się już nie powtórzyć. Wyprzedajemy i zapominamy. Od teraz będą dostępne tylko na indywidualne zamówienie. 

Patynowanie takich butów, to w sumie dość fajna i przyjemna zabawa :) 

• Like 1

1 godzinę temu, saphir.pl napisał:

Wyprzedajemy BUTY DO PATYNOWANIA - nie dość, że w starych cenach to jeszcze -30% ! 

Także jak ktoś ma ochotę pobawić się w Patyniarza to dobra okazja, która może się już nie powtórzyć. Wyprzedajemy i zapominamy. Od teraz będą dostępne tylko na indywidualne zamówienie. 

Patynowanie takich butów, to w sumie dość fajna i przyjemna zabawa :) 

A gdzie zaginał The Shine? Już nie patynuje?

3 godziny temu, Solecalupo napisał:

A gdzie zaginał The Shine? Już nie patynuje?

Andrzej poświęcił się pracy zawodowej w innej branży, a te buty szyliśmy i trzymaliśmy praktycznie tylko pod jego potrzeby. Musimy uwolnić nieco miejsca na magazynie, więc czas oddać pary do malowania w dobre ręce. 

2 godziny temu, saphir.pl napisał:

Andrzej poświęcił się pracy zawodowej w innej branży, a te buty szyliśmy i trzymaliśmy praktycznie tylko pod jego potrzeby. Musimy uwolnić nieco miejsca na magazynie, więc czas oddać pary do malowania w dobre ręce. 

Smutna wiadomość. Następcy brak

• Like 1

• 1 month later...

Zadałem to pytanie na forum ale pewnie w złym miejscu więc ponowię je tutaj. Jak się ma kopyto TJ Ina G do Y 960 G. Wiem, że to te same tęgości ale może 960 jest  delikatnie tęższa. Mam dosyć szeroką stopę i Ina jest dla mnie trochę za wąska. A może spróbować z H?

• 3 months later...
W dniu 6.07.2023 o 18:20, kamilp napisał:

Zadałem to pytanie na forum ale pewnie w złym miejscu więc ponowię je tutaj. Jak się ma kopyto TJ Ina G do Y 960 G. Wiem, że to te same tęgości ale może 960 jest  delikatnie tęższa. Mam dosyć szeroką stopę i Ina jest dla mnie trochę za wąska. A może spróbować z H?

I jaką dostałeś odpowiedź, żebym nie powielał pytania? ;) 

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Trochę świeżych WYPRZEDAŻY TLB MALLORCA (bardzo rzadko przeceniane) i YANKO.

Niektóre modele to końcówki kolekcji, niektóre w częsciowej lub pełnej rozmiarówce, np. TLB MALLORCA ARTISTA Oxford 102 w skórze Museum Calf jest jeszcze pełna rozmiarówka!

Wszystkie oferty wyprzedażowe w kategorii OUTLET.

big_Yanko-663-Cambridge-Cuero-Leather-001.jpg

big_IMG-1006.jpg

big_patineshoes-jodphur-boots-tlb-513-brown-01.jpg

big_patineshoes-reverse-stitch-tlb-561-brown-01.jpg

big_patineshoes-reverse-stitch-tlb-563-tan-cuero-01.jpg

big_TLB-538-Vegano-Burdeos-Senior-001.jpg

big_tlb-artista-102-museum-calf-marron-01-min.jpg

big_Yanko-663-Cambridge-Burdeos-Leather-001.jpg

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...

BLACK WEEK TLB W PATINE - działa również na przecenione i wyprzedawane modele butów.

Dodaj do koszyka dowolną parę butów:
TLB Artista lub TLB Mallorca + 10x Patine Socks (nieprzecenione modele) GRATIS

Zobacz jak działa PROMOCJA na przykładzie

1. Dodajemy do koszyka przeceniony o 20% model TLB MALLORCA Boots HARRISON 598 (możesz oczywiście dodać zupełnie inny, dowolny model marek TLB MALLORCA lub TLB ARTISTA).
  2. Dodajemy do koszyka również 10 par skarpet PATINE SOCKS (w regularnej cenie). To są Twoje GRATISY! Symboliczna kwota zostaje naliczona ze względów księgowych.

W takim przypadku koszyk z GRATISAMI prezentuje się następująco:

image.thumb.jpeg.47f5eb061706e40dc399000176f9baf0.jpeg

tlb_boots_598_2.thumb.jpg.11e23a787f59ca9cd81cce1986da842f.jpg

TLB_artista_950.thumb.jpg.bd4567585f4770d704feec10cb12856c.jpg