Parmigiano Napisano 24 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2011 Czy ktos z Panow korzystal moze z uslug Bielenia? http://bielenia.com/index.php? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek13 Napisano 24 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2011 Również proszę o opinie , zastanawiam się nad wyborem Bielenia kontra Balthazar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek123 Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 Bielenia szyję w Ravazzolo ( chyba Kolo Wenecji), nie szylem u niego ale koledzy owszem. Włoska robota w porównaniu do balthazara trochę bardziej klasyczne, cenowo chyba tak samo albo trochę drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 11 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2011 Wywiad z Bielenią: http://dziendobrytvn.plejada.pl/26,4515 ... detal.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tonigoni Napisano 2 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2012 Witam, czy ktos z Was korzystal z uslug Pana Janusza? Jestem zainteresowany ale nie moge nigdzie znalezc opinii na temat jego pracy. Pozdrawiam, A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olenolen Napisano 5 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2012 Bieleni nie polecam. Przy pierwszym szyciu (kiedy powinien dbać na 115%) pomylił kolor podszewki. Co więcej marynarka krzywo leży - odstaje od kołnierza w dziwny sposób. Zrobię fotki i wrzucę. Facet jest handlowcem a nie krawcem. Krawiec jest na zapleczu i też nie ma wielkiego pojęcia. Na moje pytania czemu tak leży - wzruszał ramionami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 Kolejny wywiad: http://natemat.pl/68053,janusz-bielenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 Kolejny wywiad: http://natemat.pl/68053,janusz-bielenia Pan B. mówi z jako takim sensem. Ale wstęp jest boski "Zanim zaczęliśmy tam rozmowę o modzie i tym, czym naprawdę jest dla mężczyzny jego ubiór, Janusz Bielenia, czyli właściciel tego miejsca - najlepszego warszawskiego studia, w którym szyje się garnitury na miarę - pokazał mi trzy zwoje granatowych tkanin, które właśnie zamówił dla klienta. - Nie mogę tutaj trzymać wszystkich materiałów – opowiada - bo wtedy w tym pokoju miałbym równowartość kilku Bentleyów. Klienci muszą je wybierać ze specjalnej książki." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 Bentley za trzy kupony tkanin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 Czasem jednak przychodzą do mnie i proszą, żebym zrobił dla nich coś innego, szalonego. Chcą na przykład czerwonej lub pomarańczowej podszewki marynarki, prawie mi dech odjęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 [Janusz Bielenia do jednego z pracowników w pokoju obok] Czy Tomasz Machała jest naszym klientem? Nie? No to pewnie jakiś jego przyjaciel nim jest i mu opowiedział. Bo widzi pani, ja żyję wyłącznie z rekomendacji. Nie wykupuję żadnych reklam. Klienci po prostu polecają mnie swoim przyjaciołom. Zna pan dobrze wszystkich swoich klientów? Oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 Bielenia mówi: Książę Windsoru nałożył kiedyś na siebie 9 różnych rodzajów kratki, a wszystko pięknie pasowało. Tak się zastanawiam gdzie te 9 rodzajów kratki zmieścił? Marynarka, kamizelka, koszula, spodnie, krawat, poszetka i skarpetki to 7. Kapelusz i buty w kratkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 Stawiam na zestaw odczepiany kołnierzyk koszuli + sznurowadła lub pasek zegarka + bransoletka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 Aż kaszlu dostałem i bólu głowy od lektury tych wypocin dla babinek z PRLu. Wszystko przez to moje uczulenie na pierdoły... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 Takie tam PRowe pier....nie. Aspirujący klient ma z tego zapamiętać, że to najlepsza pracownia w Warszawie, krawcy szyją we włoskim stylu, a garnitur od nich jest jak Bentley. I to wszystko nie za 1700E, a 3000zł! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 Najdelikatniej rzecz ujmując, pani przeprowadzająca wywiad nie popisała się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamazi Napisano 16 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2017 Odświeżam temat. Czy ktoś korzystał z usług p. Janusza? Planuję uszyć garnitur i jest on jednym z kandydatów. Proszę o opinie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi