B.B. Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Trzeba być zalogowanym na fejsbuku żeby działał, też mi nie działał, ale przypomniałem sobie że kiedyś założyłem fikcyjne konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 20 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Dość powściągliwie prezentujemy się ze Stachem na zdjęciu numer 34 (na dole). Goście stylem od sasa do lasa, ale widok i tak cieszył oko. Pojawiły się spectatory oraz nobliwy pan w prawdziwym smokingu z wyłogami pokrytymi jedwabiem Muzyka na żywo na najwyższym poziomie. W sumie przewinęło się ponad 300 osób, co znacznie przewyższyło możliwości lokalu. PS Na pohybel malkontentom! Kolejna edycja ma odbyć się pod koniec lutego, być może w sali o większej przestrzeni i o podobno równie urzekającym klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Trzeba być zalogowanym na fejsbuku żeby działał, też mi nie działał, ale przypomniałem sobie że kiedyś założyłem fikcyjne konto. ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 PS Na pohybel malkontentom! Kolejna edycja ma odbyć się pod koniec lutego, być może w sali o większej przestrzeni i o podobno równie urzekającym klimacie. Na 90% będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 http://www.szarmant.pl/wielki-powrot-dansingow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Jezeli macie wplyw na organizatorow pod katem fotografa to uzyjcie go. Zdjecia sa tragiczne, wypalone cale glowy, az ciezko to ogladac. A niewiele trzeba, aby zdjecia wygladaly fajnie, albo mocno zdesaturyzowac, albo ustawic dobrze lampe. Psuje to calkowicie odbior dla osob, ktore nie mogly sie zjawic na densingu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 https://www.facebook.com/media/set/?set ... 136&type=1 Po obejrzeniu zdjęć stwierdzam, że w studniówkowym garniturze sprostałbym wysokości zadania w związku z powyższym wysyłam link partnerce i jak uda mi się przekonać ją to będziemy na następnym dancingu ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Fikaczyński nie wątp w siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Zdjęcia za bardzo prześwietlone. Ciężko się to ogląda. Super impreza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 9 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Dansing - wydanie drugie! W ten piąteczek o 22.00! Oczywiście Batida na pl. Konstytucji. https://www.facebook.com/events/3791786 ... 9/?fref=ts Ja będę, ale wódki nie będę pił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Kwiaty dla towarzyszki oraz goździki zamówione. A jak u Was Panowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 13 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2013 No ej... czemu tak późno dali znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozmarynka Napisano 1 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2013 Nie wiedziałam, że Batida organizuje potancówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 1 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2013 To nie Batida, oni tylko udostępnili lokal. Inicjatywa oddolna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozmarynka Napisano 4 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2013 Znam Batidę tylko z punktu smakosza, nie pomyślalabym że mogą sie tam odbywać dansingi. Tylko jak jest z kulturą taneczną? Zwłaszcza u Panów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 6 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 Do północy nieźle, potem nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozmarynka Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 To jak z kopciuszkiem. Przeczytałam sobie ciekawy post Pana Szarmanta o Waszych potancówkach, i wyglądają zachęcająco, zwłaszcza te w klimatach przedwojennych. Ale z moich obserwacji, niestety Panowie nie garną się do tej aktywności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 Jestem żonaty a ... z własną żoną się nie tańczy - taniec jest substytutem seksu, a nie ma sensu substytuować czegoś, co można mieć w oryginale...http://smaknabyty.pl/grooming/zafunduj-sobie-twarz/ trudno więc bym tańczył z innymi paniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozmarynka Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 Tak, to męski punkt widzenia, ja jakoś nie kojarzę tańca z seksem (to chyba na wyrost i odnosiło się do tanga?). NIe wiedziałam też , że żonaci nie mogą tańczyć z innymi kobietami. Ze zdjęć Wasze potańcówki wyglądają jak milongi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 , że żonaci nie mogą tańczyć z innymi kobietami. Jeśli żonaty uważa taniec za substytut to chyba jednak nie powinien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 7 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 Dansing w Batidzie to impreza ogólnodostępna i nie należy się spodziewać, żeby chociaż większość uczestników umiała chociaż podstawy tańca. Jest natomiast świetna muzyka na żywo, wódka, jedzenie i wskazówka nt. eleganckiego ubrania, którą większość realizuje mniej lub bardziej udanie. Wszystko to może stanowić zachętę do zabawy. Mogę się tylko domyślać, że na międzywojennych dansingach umieć tańczyć po prostu wypadało i była to umiejętność powszechnie kształcona. Z moich obserwacji w Batidzie wynika, że panie również są niewyedukowane w tej kwestii i aż czasem żal się starać prowadzić. Nigdy nie traktowałem tańca jako substytut czegokolwiek, prędzej jako preludium. Poza tym jestem pewien, że najlepsze kochanki są beznadziejne na parkiecie, choć a rebours ta zależność już jest bardziej prawdopodobna, ale to chyba temat na inną rozmowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 8 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2013 Poza tym jestem pewien, że najlepsze kochanki są beznadziejne na parkiecie, choć a rebours ta zależność już jest bardziej prawdopodobna, ale to chyba temat na inną rozmowę Odważna teza. Na mój małomiasteczkowy rozum jak ktoś się dobrze rusza (na parkiecie) to się też powinien dobrze ru(..)szać w łóżku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 9 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2013 Też tako pomyślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 9 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2013 Zależy, co kto lubi w łóżku (i na parkiecie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi